120 mm sıvı soğutma mı yoksa kule tipi mi?

İbrahim_ofc

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da yazdigim gibi, ben de biliyorum bazi kule tipiler daha iyidir 120mm sivi sogutmadan ama benim bütçem tam olarak 2000 TL. Bu butcede Rampage'in sivi sogutmasini gordum 120mm acaba alinabilir mi? Yoksa para israfı mı olur?

Başlıkta da yazdigim gibi, ben de biliyorum bazi kule tipiler daha iyidir 120mm sivi sogutmadan ama benim bütçem tam olarak 2000 TL. Bu butcede Rampage'in sivi sogutmasini gordum 120mm acaba alinabilir mi? Yoksa para israfı mı olur?

ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu al geç efsanedir ve çok güzel görünüyor işlemcin çok üst düzey değilse de soğutur.

Bütçe sıvı soğutmaya yetiyor niye kocaman kule tipi alıp kasanın bütün ihtişamını çöp etsin ki? İşlemcisi Ryzen 7 9800x3D falan değilse de arada oluşacak bir sıcaklık farkıda yok 300 lira daha fazla verip estetikliğin dibine vurucak.

Sıvı soğutma alacaksanız bile rampage almayın. Düşük bütçeli bakıyorsanız DeepCool dan bakın

Kasamda 240mm sivi sogutma destegi yok 120 takabilirim, benim sadece sormak istedigim mevuz 120mm sivi sogutmanin performansi kule tipilere gore nasildır

Kasamda 240mm sivi sogutma destegi yok 120 takabilirim, benim sadece sormak istedigim mevuz 120mm sivi sogutmanin performansi kule tipilere gore nasildır.

240mm sıvı soğutma desteği olmayan kasaya o kocaman kule tipini takta SSD RAM falan hiçbir şey kalmasın ortalıkta 120mm almak zorundasın gibi bir şey.

240mm sıvı soğutma desteği olmayan kasaya o kocaman kule tipini takta SSD RAM falan hiçbir şey kalmasın ortalıkta 120mm almak zorundasın gibi bir şey.

Hocam gorunus degil mesele sadece sunu merak ediyorum 120mm mi daha iyi performans verir yoksa ortalama bir kule tipi mi

Hocam gorunus degil mesele sadece sunu merak ediyorum 120mm mi daha iyi performans verir yoksa ortalama bir kule tipi mi?

Ortalama bir kule tipi tabii ki de daha ferah bir görünüş için sıvı soğutma al hem kasa değişirsen çok daha estetik olur bütçen varken kule tipine girmeye gerek yok.

Bu arada bu urunun fiyatida iyimis alirsam bunu alirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı