1200 TL AMD A10 7850K Sistem

Dostum tavsiyen için teşekkür ederim ama o markaya güvenmiyorum. Bi keresinde arkadaşıma onun gibi bilinmedik bir marka almıştık 200W çıkmıştı. Saol ama yinede.

çekirdekleri çok düzensiz çalışıyor ve işlemcinin içinde ekran kartı olduğundan işlemci normelinden daha yavas çalışıyor performans benı hiç memnun etmedi tamam oyun oynatıyor ama ben sadece oyun oynamıyorumki işlerim var nette takılıyorum vs vs yavaşlığını belli ediyor hafif yuklenmede işlemci %100 lere çıkıyor
Anladım. Eyvallah dostum. Peki bir önerin varmı bu fiyata 1200 tl ye?

H81m-p32 150 tl : hepsiburada
G3258 225tl : hızlıal
400w aerocool v2x 170tl : hızlıal
4gb kingston cl9 1600 mhz 110 tl : eksen
500 gb hdd 7200 rpm 140tl : eksen
MSİ Gtx 750ti & SAPPHİRE R7 265 430tl-400tl : tr bilgisayar (Sahibinden.com (sıfır))
Toplam : 1200 - 1260 tl gibi bişe tutar.
Siteleri fazla bilmiyorumda altda zaten sıfır yazıyorda merakımdan sorayım; burası 2. El sitesi değilmiydi ve güvenilir mi?

Dostum tavsiyen için teşekkür ederim ama o markaya güvenmiyorum. Bi keresinde arkadaşıma onun gibi bilinmedik bir marka almıştık 200W çıkmıştı. Saol ama yinede.

Anladım. Eyvallah dostum. Peki bir önerin varmı bu fiyata 1200 tl ye?

Siteleri fazla bilmiyorumda altda zaten sıfır yazıyorda merakımdan sorayım; burası 2. El sitesi değilmiydi ve güvenilir mi?
Hem 2.el hemde 0 satan mağzalar var. Eğer istanbuldaysan git mağzadan elden al.

Merhaba arkadaşlar. 3-4 gündür Technopat.net aracılığıyla 1200 TL'ye APU bir sistem kurmaya çalışıyorum.
Kısa keseyim araştırdım ve en uygun bunları uygun gördüm. Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Yorum atan, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.
Birde bu sistem OverClock (O.C) edilebilir mi ?
Toplamayı Düşündüğüm Sistem:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı