1200 TL Bütçeye akıllı telefon önerisi

Şu an itibari ile Samsung Galaxy Note 2 düşünüyorum.

En iyisini yapıyorsun nedenlerini en başta belirttim konuda hele ki oyun ve internet kullanımı fazla olacaksa kesin almalısın. Android için son çıkan güncelleme Kasım- Aralık gibi 4.3 güncellemesi gelecek, resmi açıklandı birkaç gün önce.
 
Eğer yarın da bu fiyat olursa direkt gidip almayı düşünüyorum. Titan Grey bayıldım bu renge.

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - N7100 GALAXY NOTE II TITAN GRAY CEP TELEFONU - Cep Telefonu

Evet güzel renk, bende alırken beyaz ve bunun arasında kalmıştım fakat beyaz daha ağır bastı onu aldım :) Belki sende canlı görünce beyaz daha hoşuna gidebilir, tabi tercih meselesi. Fiyatı baya uygunmuş, ben haziran gibi 1.600 TL almıştım. Teknosa daha pahalı, kaçırma sakın;

SAMSUNG N7100 GALAXY NOTE II - AKILLI TELEFON - Teknosa.com
 
Safkan Android, abi bu laftan çok etkilendim tüylerim diken diken oldu çözemedim.

Yani diğer markaların aksine android işletim sisteminin el sürülmemiş saf halidir. Bunu açacak olursak markaya ait hiçbir özelliğin ya da yeniliğin veya yardımcı programların eklenmediği bir işletim sistemidir, diyebilirim.

- - - Güncellendi - - -

arkham eğer yarında bu fiyat olursa kaçırmam meraklanma :) Beyaz rengini kullanan arkadaşım var, ama beyaz renk hoşuma gitmiyor. Herkes de beyaz var. Kimsede Titan Grey veya Black göremedim. Farklı olmak iyidir :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı