Merhaba arkadaşlar,
Sıvı soğutma arıyorum. Sıvı soğutucuyu GPU'ya takacağım için GPU'ya temas edecek kısmın fotoğraftaki gibi tırtıklı olması gerekiyor. Adı nedir o soketin bilmiyorum. Bana bu tipte önerebileceğiniz sıvı soğutma nedir? 1200-1300'ü geçmeyecek şekilde olursa sevinirim. Ben aşağıdaki soğutmaları buldum. Teşekkür ederim.
incehesap.com
incehesap.com
www.vatanbilgisayar.com
www.trendyol.com
www.webdenal.com
Sıvı soğutma arıyorum. Sıvı soğutucuyu GPU'ya takacağım için GPU'ya temas edecek kısmın fotoğraftaki gibi tırtıklı olması gerekiyor. Adı nedir o soketin bilmiyorum. Bana bu tipte önerebileceğiniz sıvı soğutma nedir? 1200-1300'ü geçmeyecek şekilde olursa sevinirim. Ben aşağıdaki soğutmaları buldum. Teşekkür ederim.
XPG LEVANTE240-BKCWW ARGB 240mm CPU Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
ASUS ROG Strix LC 120 Aura Sync RGB 120mm Adreslenebilir CPU Sıvı Soğutma Sistemi - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
THERMALTAKE WATER 3.0 120mm RGB SYNC EDITION ALL-IN-ONE SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE WATER 3.0 120mm RGB SYNC EDITION ALL-IN-ONE SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Nzxt Kraken X42 Rgb Isıklı Sıvı Islemcı Sogutucusu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Nzxt Kraken X42 Rgb Isıklı Sıvı Islemcı Sogutucusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Asus RoG Strix LC 240 CPU Soğutucu (90RC0060-M0UAY0)
Asus RoG Strix LC 240 CPU Soğutucu (90RC0060-M0UAY0) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Dosya Ekleri
Son düzenleme: