12000-14000TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
14000

cs299fps

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2018
Mesajlar
120
Son bir aydır Gaming laptoplar arasında bir araştırma yapıyorum bütçem dahilinde en iyi özelliklere sahip cihazı almak istiyorum. Ben yazılımcıyım ve oyun oynamayı da çok seviyorum. Cihazın çok ses çıkartmasını istemiyorum açıkçası o yüzden öneride bulunurken bunu da dikkate alırsanız sevinirim. Ayrıca bilgisayarı gün içerisinde yaklaşık 10 saat kadar kullanıyorum. Bu da ısınma ile ilgili sorunlardan kaçmam gerektiğini gösteriyor. Kendi son düşüncem ise MSI Alpha 17.
 
Bu da indirime girmiş.
 
Hocam bu var ama eğer üstünde azcık daha koyabilirsen bunu alabilirsin. Çok iyi bir indirime girmiş.
 
Bu da indirime girmiş.
Alpha 17 ve Fenix'e bakabilirsiniz.
 
Laptop yerine kasa toplarsanız bu fiyata laptoplarda 2kat daha iyidir (özellikleri)

Bak dostum konu Gaming laptop başlığı altında açılmış. Laptop istiyor masaüstü istese laptop diye belirtmezdi lütfen artık laptop isteyenlere masaüstü toplayın gibi yorumlar öneriler yapmayınız.
 
Şu an Monster'da Tulpar T5 V21.1.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu model var. Bunun işlemcisi i7-10875H benim ki bir alt modeli 10750h. Bir de benim klavye tek renk RGB geri kalan tüm özellikeri aynı. Şu an da benim ki stokta yok o yüzden bunu öneriyorum.

Bende siber güvenlik uzmanı/yazılımcıyım. Kasası alimunyum kasa ve 1.7kg çok şık ve ince bir cihaz olmasına karşın çok güçlü özelliklere sahip. Arkada Chrome'da da 30 tane sekme açık(gerçek anlamda 30) 2 3 tane sanal makine açık tonla işlem yapıyorum bilgisayarın daha kastığını görmedim. Ayriyeten oyuna girmediğim zaman bilgisayar sessiz çalışıyor ve ısınmıyor. Oyunlarda ise soğutması. En fazla ısınma yaptığı oyun RDR2 oldu ekran kartı 75 derece işlemci 85 derece civarlarına kadar çıktı.(burada açılan konulara baktığımda çok çok iyi değerler) Ama klavyede ya da elimi koyduğum yerlerde hiç sıcaklık hissetmedim.
Eskiden harici klavye kullanıyordum bunun klavyesini ve touchpadini kaliteli bulduğum için ne mouse ne klavye arıyorum. Son derece memnunum kesinlikle öneririm.
 

Geri
Yukarı