12000 TL'ye PS4 mü PC mi?

İşte bundan arıyordum çok teşekkür ederim.
Rica ederim.
Çözüm olarak işaretleyebilirseniz, minnettar olurum doğrusu.

Hocam ben yorumunuzu eleştirmek amaçlı değil de siz tam bu konuya deginmişken kendi fikrimi de eklemek için yazdım. Sadece gamepad için konsol tercih edilmemeli diye düşünüyorum.

Hatta şöyle bir durum var. PC'de hem PlayStation hem Xbox kollarını kullanabiliyorsunuz. Ayrıca tanınmış markaların kaliteli kolları da mevcut. Kol konusunda da PC öne çıkıyor.
PS4 ve Xbox'a klavye mouse'ta takılabiliyor.
(Gamepad ile fps oynamak zor filan derdim belki)
Oyüzden kontrolleri pek eleştirmedim, demek istediğim daha çok salon dediğim gibi.
Kasalar fazla ağır ve yer kapladığı için, üstüne en önemlisi konsollar gibi arayüz ile tam uyumlu bir şekilde çalışmıyor. Oyüzden kol konusuna gelmiyor, yoksa Bluetooth klavye, mouse ilede yatarak oynar.
Ama salonda zaten TV var ve konsol küçük, hemen kurup yatar oynar kafası işte. Klasik tarz göre.
 
Son düzenleme:
12000 TL bütçem var.
Forza 4, LoL, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. PS4'te oynayacağımı PC'de de oynuyorum. Farklarını yazıp anlatır mısınız? PS4'ten birini vazgeçirmek istiyorum.
PC
 
Daha öncesinde oyun dünyasına pek adım atmadıysanız şık tasarıma sahip bir laptop veya giriş seviyesi bir toplama PC ile Xbox One alabilirsiniz.

Bunu dememin sebebi Xbox Oneların 2. el piyasası 3-6 k bandında size geriye 8 k para kalır (ortalama) foruma danışarak veyahut biraz araştırma yaparak 8 k ya giriş-orta segment bir PC toplayabilirsiniz aynı zamanda Xbox'ın Game Pass özelliği ile uygun fiyata birçok oyun oynayabilir; normal aktivite ve Steam üzerinden PC'ye özel oyunları oynayabilirsiniz.

Hem zaten PS4 ve Xbox One yakında desteklenmeyecek o yüzden PS4'e para yatırmak çok akıllıca değil, dediğim gibi şimdi başlasanız milyonlarca oyun oynama seçeneğiniz var, aynı zamanda Xbox One ın gamepadi PC tarafından da destekleniyor bence güzel bir yatırım.
 
12000 TL bütçem var.
Forza 4, LoL, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. PS4'te oynayacağımı PC'de de oynuyorum. Farklarını yazıp anlatır mısınız? PS4'ten birini vazgeçirmek istiyorum.

Orta seviye bir PC al yoluna devam et.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yıllık cihaza yıllanmış şarap muamelesi yapıyorlar kesinlikle PS4 almayın aldırmayın Xbox Series s önerebilirim en azından mouse klavye bağlayıp birkaç multimedya işlerinizi rahatlık la halledebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı