12000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
12000

0YL3SIN3

Decapat
Merhaba, belirttiğim bütçe civarlarında hazır sistem bakıyorum. Aklımda birkaç sistem var fakat hangisi daha iyidir bilemedim. Sizlerin de önerisi varsa incelemek isterim. FIFA, GTA V gibi oyunlar oynanacak. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 40
Öneriniz için teşekkür ederim. Attığınız siteden daha önce alışveriş yapmadım. Herhangi bir sorun yaşadığımda bir problem yaratıyorlar mı? Yoksa ürünlerine sahip çıkıyorlar mı acaba?

Öneriniz için teşekkür ederim. Attığınız siteden daha önce alışveriş yapmadım. Herhangi bir sorun yaşadığımda bir problem yaratıyorlar mı? Yoksa ürünlerine sahip çıkıyorlar mı acaba?

Hocam sorun yaşadığınızda haberleşmeniz çok zor. Konuşmak için müşteri hizmetlerinde 1 saatten fazla bekliyorsunuz. Sorun yaşayan kişiler var ama %75-80'i sorun yaşamıyor. Şimdi size sorun yaşamazsınız deyip hakkınıza girmek istemiyorum. Ama sistem alacak olsam kendilerinden alırdım.

Hocam sorun yaşadığınızda haberleşmeniz çok zor. Konuşmak için müşteri hizmetlerinde 1 saatten fazla bekliyorsunuz. Sorun yaşayan kişiler var ama %75-80'i sorun yaşamıyor. Şimdi size sorun yaşamazsınız deyip hakkınıza girmek istemiyorum. Ama sistem alacak olsam kendilerinden alırdım.
Anladım, tekrardan teşekkür ederim

Anladım, tekrardan teşekkür ederim
Gaming Gen güvenilir, Nova sistemi alabilirsin.

Alternatif olarak bu var fakat yakın bir zaman da PSU'yu değiştirebilirim dersen al, yoksa Nova sistem iyidir.

Gaming Gen güvenilir, Nova sistemi alabilirsin.

Alternatif olarak bu var fakat yakın bir zaman da PSU'yu değiştirebilirim dersen al, yoksa Nova sistem iyidir.
Teşekkür ederim, inceleyeceğim

Kardeşim 2 3 daha koy almışken ahan da bunu al pişman olmasın.

PSU 550W ileride sıkıntı çıkarabilir ayrıca NVIDIA ekran kartları yazılımsal olarak AMD kartlardan ileride.

Gaming gen güvenilir, nova sistemi alabilirsin.

Alternatif olarak bu var fakat yakın bir zaman da PSU'yu değiştirebilirim dersen al, yoksa nova sistem iyidir.

Bu sistem çok daha uygun olur kesinlikle bunu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı