1250 TL'ye Monitör Dahil Ofis Bilgisayarı Tavsiyesi

durdo

Centipat
Merhaba, ofis programlarında sorun çıkartmayacak, fatura programlarında sorun çıkartmayacak, fazla sekme açınca sorun olmayacak, YouTube'da video izlerken sorun çıkartmayacak bir ofis bilgisayarı toplamak istiyorum. Monitör dahil bütcem 1250 TL civarı, yardımcı olursanız sevinirim. Mümkünse monitör biraz büyük olsun ve SSD olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz naptınız, olmadı SLI yapalım😀. O fiyata monitör alınıyor bütçenizi artırmalısınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam siz naptınız, olmadı SLI yapalım😀. O fiyata monitör alınıyor bütçenizi artırmalısınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2.el rahatlıkla toplanabiliyor ben imzamda ki sistemi 745 liraya maal ettim.

Sıfır mı? o para GTX 960+FX 6300 toplanır.
evet sıfır istiyorum mümkünse

:D Fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum ama bütçeye ekleme yapabilirim siz istediğim şeylerde sorun çıkartmayacan en ucuz maliyetli bilgisayarı toplarsanız sevinirim.

evet sıfır istiyorum mümkünse

:D Fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum ama bütçeye ekleme yapabilirim siz istediğim şeylerde sorun çıkartmayacan en ucuz maliyetli bilgisayarı toplarsanız sevinirim.
Sıfır o paraya zor bulursunuz. Önerim 2.el toplayın cidden çok uyguna geliyor benim topladığım bilgisayarı 2.el'de 1.500-1.300'den aşağı satmıyorlar.

İşlemci AMD 200 GE 320TL
Anakart A320M 350TL
Ram 8GB Ram 200 TL
SSd 240GB 200 TL
Kasa 250watt kasa 160TL

Toplam 1260 TL arkadaşlar böyle birşey toplasam olur mu sizce 2. el bi monitör alırım bileşenler uyumlu mu?
Cidden fiyatlar uçmuş biraz baktımda siz bana en uyguna en ideal sistemi toplarsanız sevinirim fiyat 1750 de olabilir.
Arkadaşlar yukardaki sistemi almaya karar verdim ama bileşenler uyumlu mu ?
İşlemci AMD 200 GE 320TL
Anakart A320M 350TL
Ram 8GB Ram 200 TL
SSd 240GB 200 TL
Kasa 250watt kasa 160TL

Toplam 1260 TL arkadaşlar böyle birşey toplasam olur mu sizce 2. el bi monitör alırım bileşenler uyumlu mu?
Cidden fiyatlar uçmuş biraz baktımda siz bana en uyguna en ideal sistemi toplarsanız sevinirim fiyat 1750 de olabilir.
Arkadaşlar yukardaki sistemi almaya karar verdim ama bileşenler uyumlu mu ?
cpu.png

İşlemci
AMD Athlon 200GE 3.20GHz 4MB Soket AM4 İşlemci (Fanlı)

356,61 TL
anakart.png

Anakart
Msi A320M-A Pro AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX Gaming Anakart

359,97 TL
ram.png

Ram
Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD48G3200HC16C01

241,46 TL

SSD disk
Adata SU630 ASU630SS-240GQ-R 240GB 520/450 MB/s SATA3 2.5" SSD Disk

191,02 TL

kasa.jpg

Kasa
Gigabyte GZ-F10 USB 3.0 300W Siyah Kırmızı Mid-Tower Kasa

188,40 TL

son topladığım kasa bu 1340 tl tutuyor bileşenler uyumlu mu bu işimi görür gibi geldi bunu alacağım arkadaşlar nedersiniz ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı