Benim de direkt aklıma o geldi, NS200 de iyi bir tercih.RS200.
Benim de direkt aklıma o geldi, NS200 de iyi bir tercih.
RS200.
Kroniğini özellikle araştırmadım, fakat bildiğim kadarıyla büyük bir kroniği yok, fakat selesi çok rahatsız diyorlar, göstergesi de çok eskidi 8 senedir aynı tasarım.RS daha iyi duruyor nse göre RS daha çekici geldi. Peki kroniği falan var mı?
Kroniğini özellikle araştırmadım, fakat bildiğim kadarıyla büyük bir kroniği yok, fakat selesi çok rahatsız diyorlar, göstergesi de çok eskidi 8 senedir aynı tasarım.
Güzel motor arıza yapmaz, parçasını her yerde bulursun, güzel ve kalıplı durur, ucuzdur, gücü yerindedir, yüksek CC gözükür. Ama düşeceğin için naked olan NS200 de tercih edilebilir. Çıplak motorlarda grenaj daha az olduğundan daha az kırılır.
Evet ben de seviyorum eski göstergeleri ama cidden eskidi, fakat yeni tür tablet göstergeyi de beğenmiyorum hepsi aynı tasarım.Nedense hosuma gitti gostergesi detaylı videosuni izleyeceğim. İzmir'de yaşıyorum, servislere baktım ve olumlu yorumlar gördüm. İzmir'de 3 tane bajaj servisi var gördüğüm kadarıyla. Bir forum yorumunda servis sıkıntısı çekmiş arkadaş servis yokmuş yakınlarda o yüzden 6 ay bekletmişler İzmir'e göndermişler. Bu durumda avantajlı mıyım olduğu internetten araştırdığım zaman 2 yıl önce atılmış bir yorumdu.
Bence NS200ug al yüksek CC olmadığı sürece bana racing çok boş geliyor.
Bence NS200ug al yüksek CC olmadığı sürece bana racing çok boş geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.