125CC başlangıç motoru tavsiyesi

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
1.68 boyundayım 125 veya 250 CC'lik motor önerir misiniz racing ve naked olmak üzere? Parçası ucuz olsun kolay bulunsun, malum sürerken çok düşeceğim.

RS daha iyi duruyor nse göre RS daha çekici geldi. Peki kroniği falan var mı?
Kroniğini özellikle araştırmadım, fakat bildiğim kadarıyla büyük bir kroniği yok, fakat selesi çok rahatsız diyorlar, göstergesi de çok eskidi 8 senedir aynı tasarım.

Güzel motor arıza yapmaz, parçasını her yerde bulursun, güzel ve kalıplı durur, ucuzdur, gücü yerindedir, yüksek cc gözükür. Ama düşeceğin için naked olan NS200 de tercih edilebilir. Çıplak motorlarda grenaj daha az olduğundan daha az kırılır.

Kroniğini özellikle araştırmadım, fakat bildiğim kadarıyla büyük bir kroniği yok, fakat selesi çok rahatsız diyorlar, göstergesi de çok eskidi 8 senedir aynı tasarım.

Güzel motor arıza yapmaz, parçasını her yerde bulursun, güzel ve kalıplı durur, ucuzdur, gücü yerindedir, yüksek CC gözükür. Ama düşeceğin için naked olan NS200 de tercih edilebilir. Çıplak motorlarda grenaj daha az olduğundan daha az kırılır.

Nedense hosuma gitti gostergesi detaylı videosuni izleyeceğim. İzmir'de yaşıyorum, servislere baktım ve olumlu yorumlar gördüm. İzmir'de 3 tane bajaj servisi var gördüğüm kadarıyla. Bir forum yorumunda servis sıkıntısı çekmiş arkadaş servis yokmuş yakınlarda o yüzden 6 ay bekletmişler İzmir'e göndermişler. Bu durumda avantajlı mıyım olduğu internetten araştırdığım zaman 2 yıl önce atılmış bir yorumdu.

Nedense hosuma gitti gostergesi detaylı videosuni izleyeceğim. İzmir'de yaşıyorum, servislere baktım ve olumlu yorumlar gördüm. İzmir'de 3 tane bajaj servisi var gördüğüm kadarıyla. Bir forum yorumunda servis sıkıntısı çekmiş arkadaş servis yokmuş yakınlarda o yüzden 6 ay bekletmişler İzmir'e göndermişler. Bu durumda avantajlı mıyım olduğu internetten araştırdığım zaman 2 yıl önce atılmış bir yorumdu.
Evet ben de seviyorum eski göstergeleri ama cidden eskidi, fakat yeni tür tablet göstergeyi de beğenmiyorum hepsi aynı tasarım.

Bence NS200ug al yüksek CC olmadığı sürece bana racing çok boş geliyor.

Görüntü olarak harika racing naked istesem mt alırım ama 0 alacağım için RS daha cazip geldi.

Bence NS200ug al yüksek CC olmadığı sürece bana racing çok boş geliyor.

Ya da en kötü alırsam RS200 eğer inşallah Allah nasip ederse. Dişlilerle oynar belki yazılım atar top Speed yukseltilebilir hiç olmasa da dişlilerle oynanip bir nebze olsun halledilebilir amacım hız değil çok. Ki beni tatmin etti 145 km top Speed amaç öğrenmek. Racingin mantığını kavramak düşe kalka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı