125CC başlangıç motoru tavsiyesi

MT25 alacak bütçen var ise direkt MT25 al. Bütçe daha az ise dominar250 daha az ise NS200 veya RS200. 125CC motor alma 1 ay demeden sıkılırsın.

Hocam RS200 alacağım mtden kastım hani yuksek CC de gozum yok beni tatmin eder RS200 yeter ki ucuz ekonomik olsun yakıt tüketimide beni tatmin etti 2,3 video izledim. Bir de param hiç yok sadece önden bilgi alıyorum.

Teşekkür ederim babam ikna olmuyor olsa alacağımda olmuyor ikna yok ölürsün diyor tehlikeli diyor ikna edemiyorum.
Ölüm kaderdir. Abez bir örnek de olsa sokakta yürürken kafasına yıldırım çakıp ölen insanlar da oldu. Öncelikle güzel ekipmanını al tam takım babanla böyle konuş. Baba ben tam takım ekipman giymeden sürmeyeceğim ve her daim temkinli olacağım şeklinde konuş. İkna olmaz ise de okuyorsan eğer okulun bitince işe girer çalışır hayalini bir süre ertelersin. Kendi paranla istediğin daha güzel bir model motosiklet satın alırsın.

Ölüm kaderdir. Abez bir örnek de olsa sokakta yürürken kafasına yıldırım çakıp ölen insanlar da oldu. Öncelikle güzel ekipmanını al tam takım babanla böyle konuş. Baba ben tam takım ekipman giymeden sürmeyeceğim ve her daim temkinli olacağım şeklinde konuş. İkna olmaz ise de okuyorsan eğer okulun bitince işe girer çalışır hayalini bir süre ertelersin. Kendi paranla istediğin daha güzel bir model motosiklet satın alırsın.

Ölüm Allah'ın emdidir diyorum babama :) ki doğruda. Lise bitti üniversiteye hazırlanıyorum tutmazsa işe gireceğim fakat tutarsa da motorla gitmek istiyordum üniversiteye gerçekten çok güzel bir his motorla üniversiteye gitmek. Yine de teşekkür ederim yorumun için iyi geceler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı