krakox
Picopat
Daha fazla
- RAM
- 32 GB
- Ekran kartı
- RTX 4060
- Anakart
- KOLOE H610M4-PLUS
- İşlemci
- 12. nesil intel i7
Kasanın içini dışını gösterdim zaten ve bu fanlara rağmen işlemci oyun oynarken çok ısınıyor ve bu az da olsa ekran kartını da etkiliyor ama zaten oyundayken ekran kartının fanları çalıştığından o derece bir sıkıntım yok. İşlemci için sıvı soğutma veya ekstra fan vb. Bir şey almak istiyorum ama kasaya sığıp sığamayacağından emin değilim. Yardımcı olur musunuz?
Kasa bilgileri için link: Gametech X-Cooler Bilgisayar Kasası
Oyun oynamıyorken böyle oluyor GPU ve CPU.
Alttaki average CPU bir de GPU ssleri oyun oynamıyorkenki hali, üstteki işlemci ısısıda oyun açıkkenki hali, yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum.
Kasanın içini dışını gösterdim zaten ve bu fanlara rağmen işlemci oyun oynarken çok ısınıyor ve bu az da olsa ekran kartını da etkiliyor ama zaten oyundayken ekran kartının fanları çalıştığından o derece bir sıkıntım yok, işlemci için sıvı soğutma veya ekstra fan vb. Bir şey almak istiyorum ama kasaya sığıp sığamayacağından emin değilim, yardımcı olur musunuz?
Alttaki average CPU bir de GPU ssleri oyun oynamıyorkenki hali, üstteki işlemci ısısıda oyun açıkkenki hali, yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: