13 yaş için 177 boy nasıldır?

Hocam siz nasıl anlam çıkardınız? :D? Boyum arkadaştan uzun sayılır, o dediğimi gayet uzunsun, gayet iyisin anlamında demiştim. Bu kadar toksik ergen olmazsanız güzel olur, eski Technopat yani teknoloji forumu havasını arıyorum biraz. Böyle zihin yapısıyla zor bence.
Birine 'hormonlusunuz' gibi hakaret veya küçük düşürme amaçlı kullanılan bir kelimeyi sarfederek nasıl iyi niyetli olduğunuzu iddia ediyorsunuz ki? 😀 Mesela şey de diyebilirsiniz o zaman 'ayı, deve, dev vb.' sonuçta uzun olduğunu söylemeye çalıştın(!) Böyle insanlar alttan alta küçük düşürecek laflar söyler, sonra da ''ne var canım kötü bişey demedim ki'' diyerek üste çıkarlar.

Birine 'hormonlusunuz' gibi hakaret veya küçük düşürme amaçlı kullanılan bir kelimeyi sarfederek nasıl iyi niyetli olduğunuzu iddia ediyorsunuz ki? 😀 mesela şey de diyebilirsiniz o zaman 'ayı, deve, dev vb.' sonuçta uzun olduğunu söylemeye çalıştın(!) böyle insanlar alttan alta küçük düşürecek laflar söyler, sonra da "ne var canım kötü bir şey demedim ki" diyerek üste çıkarlar.

Demek ki sizin çevreniz kurtlar vadisiymiş hocam. Benim iltifat tarzım böyle. Ne uzatıyorsunuz yanlış anladıysanız? Gerçeği göstermeyecek şekildeyse ve samimiysen derim o lafları. Hormonlu o dediğiniz deve ayı gibi bir şey değil. Apaçık uzun boylu bir arkadaşmış işte nasıl hakaret manasında diyeyim? Siz nasıl benim belirtmeme karşın küçük düşürme amacıyla söylediğimi düşünüyorsunuz? Siz hormonlu derken ne anladınız? Tamam ya boş verin siz en tecrübeli, resmen çevresini en iyi şekilde tanıyan sempati ve empati yeteneği arşa çıkmış insansınız. Üste çıkıp dalga geçiyormuşum aslında bir de 🤣 hadi dostum git işine.

Annenin ve babanın boyunu topla sonra çıkan sonuca 13 ekle, en son çıkan sonucu da ikiye böl. İşte muhtemel gelecekteki boyun. Bu çıkan sonuçtaki boydan 4-5 santim kısa veya uzun olman da sana bağlıdır. Hayatından sporu, özellikle de yüzmeyi hiç eksik etmemelisin. Kambur durmamaya dikkat et. Yaşın da daha çok gençmiş. Boy konusunu sakın kafana takma. Şu anki boyun bile gayet uzun. Hayatında da başarılar diliyorum kardeşim.

Eyvallah abide çıkan sonuç 173 oluyor benim şimdi ki boyum bile 177.

Demek ki sizin çevreniz kurtlar vadisiymiş hocam. Benim iltifat tarzım böyle. Ne uzatıyorsunuz yanlış anladıysanız? Gerçeği göstermeyecek şekildeyse ve samimiysen derim o lafları. Hormonlu o dediğiniz deve ayı gibi bir şey değil. Apaçık uzun boylu bir arkadaşmış işte nasıl hakaret manasında diyeyim? Siz nasıl benim belirtmeme karşın küçük düşürme amacıyla söylediğimi düşünüyorsunuz? Siz hormonlu derken ne anladınız? Tamam ya boş verin siz en tecrübeli, resmen çevresini en iyi şekilde tanıyan sempati ve empati yeteneği arşa çıkmış insansınız. Üste çıkıp dalga geçiyormuşum aslında bir de 🤣 hadi dostum git işine.

Millete küçük düşürücü, yanlış anlayabileceği laflar edip karşılığını alınca vitesi R'ye takıp samimiyim ayağı yapıyorsun. Dersin ki 'tamam hocam öyle bir an boşluğuma geldi lafın gelişi söyledim alınacağı bir şeyse kusura bakmasın' vs. Ama yağ gibi üste çıkıyorsun. İltifat tarzıymış. 😀 Birinin fiziksel özelliğiyle laf dalga geçmek kadar aşağılık bir şey yok. Al teknoloji formu bak, ai senden akıllı.

Ekran görüntüsü 2024-08-11 204441.png

Millete küçük düşürücü, yanlış anlayabileceği laflar edip karşılığını alınca vitesi R'ye takıp samimiyim ayağı yapıyorsun. Dersin ki 'tamam hocam öyle bir an boşluğuma geldi lafın gelişi söyledim alınacağı bir şeyse kusura bakmasın' vs. ama yağ gibi üste çıkıyorsun. İltifat tarzıymış. 😀 birinin fiziksel özelliğiyle laf dalga geçmek kadar aşağılık bir şey yok. Al teknoloji formu bak, AI senden akıllı.

Eki Görüntüle 2281841

Sıkıntılı mısın dostum? Yürü git işine ciddiyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı