13 yaşında, 168 olan birisi için 48 kilo normal mi?

Cengo02

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 13 yaşındayım. Eylül de 14'e gireceğim. Kilom 42 ve boyum 168. fazlasıyla zayıf gözüküyorum. Bir vursan kemiği kırılacak tarzı. Günlük bir program rica ediyorum. Kendimi savunacak derecede ve karşıya hamle yapacak derece güçlü olsam yeter.

Merhaba. 13 yaşındayım. Eylül de 14'e gireceğim. Kilom 42 ve boyum 168. fazlasıyla zayıf gözüküyorum. Bir vursan kemiği kırılacak tarzı. Günlük bir program rica ediyorum. Kendimi savunacak derecede ve karşıya hamle yapacak derece güçlü olsam yeter.

Değil en az 55 olmanız lazım en az.

Burası fitness, taekwando kulübü, diyetisyen, dojo veya Karanlık Sanatlara Karşı Savunma eğitimi veren bir yer değil. Bir profesyonelden destek alman daha iyi olur. Ama ne bulabiliyorsan tok olmana rağmen yemen gerek en azından 55 lere kadar.

Ben bir sporcu değilim ama bir spor salonuna yazılırsan oradaki hoca sana bunun için daha iyi tavsiye verecektir.
Bildiğim kadarıyla hem kilo alıp hem kas kazanmanı sağlayan takviyeler de var.

Nasıl kilo vermek için aç olmana rağmen yemmen lazımsa kilo almak için de tokken yemen lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı