Yalnız, ben 8. Sınıf değilim.LGS amacın varsa yazı bekle hem sana daha rahat olur hem de amacına ulaşırsın LGS'den sonra sokağa veya yakındaki parka git hem cevren genişler hem spor yapmış olursun.
Hocam 1.71 için 76kg fazla bence. Özellikle yağlı ise kötü de gözükür.Yalnız 1.71 için 76 kg pek de yüksek değil bence uğraşma kilo vermekle ama mutlaka yüzmeye git tüm kilon omuz ve boya dönüşür.
Hocam dediğim gibi gerçekten gereksiz bence bende onun yaşında iken 1.72 73 kg idim banada fazla geliyordu yüzmeye gittim 1 senede boyum 1.79 kilom 79 oldu ama görseniz bir omuz bir bel çıktı gerçekten kalıplı oluyorsunuz ve göbekli değil kalıplı oluyorsunuz bence gereksizHocam 1.71 için 76kg fazla bence. Özellikle yağlı ise kötü de gözükür.
Diyetisyen en iyi tercih. Tabi o diyete uygun yaşaman lazım. Her pazartesi diyete yeniden başlarsan kilo bile alırsın. Arkadaş 7. sınıfa gidiyor büyük ihtimalle. Seneye kalmadan bu işi hallederse iyi olur. Seneye LGS falan derken işler bozulur bence. En iyi tercih diyetisyen.
Çarşamba günü havuzlar açılıyor giderim.Hocam dediğim gibi gerçekten gereksiz bence bende onun yaşında iken 1.72 73 kg idim banada fazla geliyordu yüzmeye gittim 1 senede boyum 1.79 kilom 79 oldu ama görseniz bir omuz bir bel çıktı gerçekten kalıplı oluyorsunuz ve göbekli değil kalıplı oluyorsunuz bence gereksiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.