Arkadaşım çalışmış bir tane manavda. Manav hemen yanımda ama gidip sormaya utanıyorum. Diyelim sorun yok sigorta olayı falan varmış pek anlamam. Sorun olur mu?
Okul okuyun hocam çalışırken okulu ararsınızArkadaşım çalışmış bir tane manavda. Manav hemen yanımda ama gidip sormaya utanıyorum. Diyelim sorun yok sigorta olayı falan varmış pek anlamam. Sorun olur mu?
Arkadaşım çalışmış bir tane manavda. Manav hemen yanımda ama gidip sormaya utanıyorum. Diyelim sorun yok sigorta olayı falan varmış pek anlamam. Sorun olur mu?
Tanıdık biriyse onun yanında çalışabilirsin değilse içeriye adım atmaya değmez.Arkadaşım çalışmış bir tane manavda. Manav hemen yanımda ama gidip sormaya utanıyorum. Diyelim sorun yok sigorta olayı falan varmış pek anlamam. Sorun olur mu?
Hayır hocam istiyorum. Ama hafta sonları yada yaz tatilinde çalışmak istiyorum. Bilgisayar istiyorumOkul okumayı düşünmüyorsunuz sanırım.
Neden değmez peki?Tanıdık biriyse onun yanında çalışabilirsin değilse içeriye adım atmaya değmez.
Ekstra olarak lisede MESEM'e gidersen okulun senin için daha iyi bir iş yeri bulabilir. Hem de resmi bir şekilde.
Hocam bırakmak gibi bir amacım yok ama para biriktirmek istiyorum bilgisayar içinOkul okuyun hocam çalışırken okulu ararsınız
Paranı vermeyebilirler. Paranı almak için daha çok çalış deyip sıkıntıya sokabilirler. Yakalanırsan ayrı sıkıntı. Gerek yok yasal yolu varken bunlarla uğraşmaya değmez.Neden değmez peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.