13 Yaşında Futbol'a başlama

Şimdi sen gidip kulubün antrenmanlarına katılabilirsin fakat hemen altyapıya hemen almazlar her zaman seçmeler yapılmıyor en az 1-2 seneni vermen lazım çünkü yeteneklide olsan kilon altyapıya alınmana müsait değil. Kendini kanıtlaman lazım.
Peki ben gitsem altyapıya alınmadan'da rica ederek tatlı dille konuşarak anlaşarak hafif hafif başlayarak sizce herhangi bir şekilde alınabilirmiyim ?
 
Peki ben gitsem altyapıya alınmadan'da rica ederek tatlı dille konuşarak anlaşarak hafif hafif başlayarak sizce herhangi bir şekilde alınabilir miyim?

Kardeşim tatli dille falan olmaz önce futbol okuluna gitmek zorundasın. Altyapıya her önüne geleni alsalar kulüpler nasıl futbolcu yetiştirecek? Futbol okuluna gidebilirsin ama altyapıya alınman zor.
 
Kardeşim tatli dille falan olmaz önce futbol okuluna gitmek zorundasın. Altyapıya her önüne geleni alsalar kulüpler nasıl futbolcu yetiştirecek?
Tamam'dır şuan yaz geldi diyelim işt bugün 27 şubat değil 27 haziran diyelim benim futbol için nereye gitmem lazım (konum değil bina olarak kurum olarak) ve ne ile gitmem lazım?
 
Dostum 90 kilosun bu fazla zaten. 30-40 kilo vermen lazım. Onun dışında hem kilo vermen için hem de ciğerlerin için her gün koş.
 

Geri
Yukarı