13 Yaşında Futbol'a başlama

Hızlı yorulmam ve kondisyonum yeterlidir benden hızlı koşan arkadaşım yok ve koşarken yorulmam devamlılığım iyidir ayağım kolum kırılmadığı sürece sakatlıklar benim için sorun değil terlemek veya forma parası da sorun değil.
Kalbini ve sevkini kirmak istemem ama o isler oyle olmuyor.

Sen hic saatlerce depara kalktin mi? Haftanin 2 gunu, sahanin uzun kisminda depar, kisa kisminda hafif kosu yapardik. 2 saat boyunca.

Sakatliklar sorun degil mi? Sadece ben, bir bacak kirdim. Artik futbol oynayamiyor cocuk. Bu sporu birakma sebeplerimden biri sakatlanma riski.
 
EDİT: Bu mesajı herkesin okuyup cevap vermesini istiyorum.

Hızlı yorulmam ve kondisyonum yeterlidir benden hızlı koşan arkadaşım yok ve koşarken yorulmam devamlılığım iyidir ayağım kolum kırılmadığı sürece sakatlıklar benim için sorun değil terlemek veya forma parası'da sorun değil.

Rica Ederim başaracağım.
Bence en az 20 kilo vermeniz lazım oynamak için.
Bir takıma gittikten sonra da hem spor yaptığın için zayıflarsın birde diyetini hafifletip gene yavaş yavaş kilo verirsin.
 
Selamlar İzmir'de futbol kursları açık mı?
Açıksa Futbol'a başlamak istiyorum.

13 yaşın'da 90kg ve 1.68'im sizce zayıfla vs derler mi yoksa kaleci ve defans'mı koyarlar?
Siz'ce futbola başlamalı mıyım?
Nasıl başlamalıyım belediye de vs'mi yoksa altınordu gibi altay gibi takımlarda'mı?

Ayrıca beni alıştırmamı yaparlar yoksa direkt U13 ligine mi koyarlar?

Öncelikle hemen bir diyetisyenle görüş sakın kilo vereceğim diye kendini zorlama varsa bisikletin al bisikletini ailenin izni varsa arkadaşlarınlarınla bisiklet sür yavaş yavaş kilo verdiğini farkedeceksin. Neredyese yaşıtız ben haftada nereden baksan 30 kilometre bisiklet sürüyorum.Sağlıklı beslenmen gerekecek ekmeği az şekeri hiç tüketme.

Hocam heves kırmak gibi bir niyetim yokta fazla verilmesi lazım.
Tabii ki verilmesi lazım yanlış anlamışım sanırım kusura kalmayın.
 
Öncelikle hemen bir diyetisyenle görüş sakın kilo vereceğim diye kendini zorlama varsa bisikletin al bisikletini ailenin izni varsa arkadaşlarınlarınla bisiklet sür yavaş yavaş kilo verdiğini farkedeceksin. Neredyese yaşıtız ben haftada nereden baksan 30 kilometre bisiklet sürüyorum.
Bisikletim yok çok koşunca bacaklarım'da sanki iğne batıyor gibi yanma oluyor.
Diyetisyen işini düşüneceğim.
 

Geri
Yukarı