13 yaşındaki birisi nasıl kilo alıp kas yapabilir?

Atoha

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındayım ve boyum 185 cm kilom ise 60. kilo alıp kollarımı büyütmek istiyorum ama ne ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Seneye LGS olacağı için Gym'e gidebileceğimi sanmam hem yaşımda tutmuyor.

Boyumu sorgulamamanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam bi doktora görünün 60 kilo çok az. Ben 165im ve 55 kiloyum.

Spora başlayınca istemsiz almaya başlıyorsun bence geç değil şimdi başlayıp ocak ayına kadar spor yapsan bile LGS'ye hayli hayli vaktin kalır. E tabii spora gidiyorsun diye çalışmayacak mısın hatta bence aksine spor düzene sokuyor insanı. Ben 3.5 - 4 ayda protein tozu vs. kullanmadan, ekstra uğraş göstermeden 9 kilo almıştım.

İştah açıcı ilaçlar var doktora başvurabilirsiniz, bu sayede kilo alabilirsiniz. Onun dışında protein tozu kullanabilirsiniz. Kollarınızı büyütmekte yardımcı olacaktır.

Spora başlayınca istemsiz almaya başlıyorsun bence geç değil şimdi başlayıp ocak ayına kadar spor yapsan bile LGS'ye hayli hayli vaktin kalır. E tabii spora gidiyorsun diye çalışmayacak mısın hatta bence aksine spor düzene sokuyor insanı. Ben 3.5 - 4 ayda protein tozu vs. kullanmadan, ekstra uğraş göstermeden 9 kilo almıştım.
Spor yaparak kilo alabilirmiyim yani? Benim hedefim önüme gelen her şey iyemek şiu anda.

Spor yaparak kilo alabilirmiyim yani? Benim hedefim önüme gelen her şey iyemek şiu anda.
Kaslarınız genişleyeceği için tabii ki alabilirsiniz. Ama bol bol protein almanız gerekiyor.

Spor yaparak kilo alabilir miyim yani? Benim hedefim önüme gelen her şey iyemek şiu anda.

Kesinlikle. Kendini yorduğun için farkında olmadan daha çok yiyeceksin ve devam edersen şekilleneceksin.

Skinny fat olursun. Şu anda eğer vücudunda yağ yoksa düzenli sağlıklı ve yağı düşük kalorisi yüksek besinler tüketirsen çok güzel olur.

Bence bu aşamada aşırıya kaçmadığı sürece yağlı tüketmesinde sorun yok öncelik kilo almak, spor da yapacaksa daha iyi olacaktır.

Neredeyse her gün et yiyorum zaten tavuk, dana, balık bazende kuzu. Annem sabahları nesquik yerine haşlanmış yumurta yememi söylüyor ama ben nefret ederim haşlanmış yumurtadan. Gerçekten böyle bi yemek programım olursa sabah yumurta yediğim kilomda fark yaratırmı?

Neredeyse her gün et yiyorum zaten tavuk, dana, balık bazende kuzu. Annem sabahları nesquik yerine haşlanmış yumurta yememi söylüyor ama ben nefret ederim haşlanmış yumurtadan. Gerçekten böyle bi yemek programım olursa sabah yumurta yediğim kilomda fark yaratırmı?
Fark yaratır tabii ki onun dışında kilonuzu 80'e çıkartmaya bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı