1300 TL'ye Gaming mouse önerisi

Bütçe
1300TL
R1 SE+ ve R1 modelleri hangisini tercih edeyim R1 SE+ bütçeme uygun ikisinin arasında fazla bir fark varmı?
çok büyük farkları yok düz r1 se'ye göre 4 gram daha hafif ve işlemci olarak biraz daha iyi ama inanılmaz fark yok işlemcide onun dışında aynılar zaten r1 250mah batarya r1 se+ ise 500mah eğer düz r1 aşıyorsa sizi r1 se+ alıp geçin direkt ayrıca 14:00'dan önce sipariş ederseniz ertesi güne gelir.

Sensör farkı var alabiliyorsanız R1 alın. Ama ben yine de Fantech öneririm. VXE'ye pek sıcak yaklaşmıyorum ben nedense.
Fantech'in de pek bir farkı yok aynılar ve verilen bütçeyi aşıyor bu yüzden ben fantech'i kazık ve gereksiz buluyorum daha pahalı daha düşük oluyor genelde.

Çok büyük farkları yok düz R1 SE'ye göre 4 gram daha hafif ve işlemci olarak biraz daha iyi ama inanılmaz fark yok işlemcide onun dışında aynılar zaten R1 250mAh batarya R1 SE+ ise 500mAh eğer düz R1 aşıyorsa sizi R1 SE+ alıp geçin direkt ayrıca 14:00'dan önce sipariş ederseniz ertesi güne gelir.

Fantech'in de pek bir farkı yok aynılar ve verilen bütçeyi aşıyor bu yüzden ben Fantech'i kazık ve gereksiz buluyorum daha pahalı daha düşük oluyor genelde.

Helios 2 gayet F/P ürün ama.

çok büyük farkları yok düz r1 se'ye göre 4 gram daha hafif ve işlemci olarak biraz daha iyi ama inanılmaz fark yok işlemcide onun dışında aynılar zaten r1 250mah batarya r1 se+ ise 500mah eğer düz r1 aşıyorsa sizi r1 se+ alıp geçin direkt ayrıca 14:00'dan önce sipariş ederseniz ertesi güne gelir.

Fantech'in de pek bir farkı yok aynılar ve verilen bütçeyi aşıyor bu yüzden ben fantech'i kazık ve gereksiz buluyorum daha pahalı daha düşük oluyor genelde.

Seninde pek bilgin yok gibi ne dersin? Islemci dedigin konu MCU ve ayni MCU'yu kullaniyorlar. Sensor olarak R1 SE+ daha kisilmis bir model ama cok ucuk fark yok. Fantech ise MCU olarak daha iyi ve yapı kalitesi olarak arada ucurum var.

Hayır vxe r1 ile aynı işlemciyi aynı şeyleri kullanıyor üstelik daha pahalıya neye göre daha f/p olduğuna karar verdiniz?

Hala islemci diyorsun. Sensorleri ayni. Mouse sadece sensorden olusmuyor. MCU, malzeme kalitesi, bilesen kalitesi, yazilim, switch ve encoder kalitesi olarak Fantech cok daha iyi. Bilgin yoksa konuyu işgal etme.

Seninde pek bilgin yok gibi ne dersin? Islemci dedigin konu MCU ve ayni MCU'yu kullaniyorlar. Sensor olarak R1 SE+ daha kisilmis bir model ama cok ucuk fark yok. Fantech ise MCU olarak daha iyi ve yapı kalitesi olarak arada ucurum var.
Üstün bir bilgim var demedim zaten ikisininde aynı işlemci yani MCU'yu kullandığını söyledim
arasında yüksek fiyatlı modellerde tabii ki fark var ancak bu fiyattakilerde ekstra farklar yok.

Boş konusuyor. VXE R1 daha sorunsuz bır mouse.
yani kxy bu konularda genelde iyi tavsiyeler yapar forumlardan biliyorum birazcık haklılık payı var ama bu fiyat bandında olan mouselerinde ekstrem bir fark yok onu demeye çalışıyorum bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı