1300 TL'ye Gaming mouse önerisi

Bütçe
1300TL
Üstün bir bilgim var demedim zaten ikisininde aynı işlemci yani MCU'yu kullandığını söyledim
arasında yüksek fiyatlı modellerde tabii ki fark var ancak bu fiyattakilerde ekstra farklar yok.

Islemci olarak R1 daha iyi diyen bendim sanirim? Fiyat farkina degermi R1 ile R1 SE+ arasinda tartisilir ama yanlis yonlendiriyorsun. Fantech ise R1 ile karsilastirilamaz, uçuk şekilde cok daha kaliteli malzemeden ve bilesenerden olusuyor.

Islemci olarak R1 daha iyi diyen bendim sanirim? Fiyat farkina degermi R1 ile R1 SE+ arasinda tartisilir ama yanlis yonlendiriyorsun. Fantech ise R1 ile karsilastirilamaz, uçuk şekilde cok daha kaliteli malzemeden ve bilesenerden olusuyor.
R1 daha iyi diye birşey demedim hocam ama bence uzatılması gereken bir konu da değil fantech zaten şuan konu sahibinin bütçesini aşıyor bütçesine uyanı alsın olay bitsin,ayrıca kim ne istiyorsa onu alsın,tercih meselesi.

R1 daha iyi diye bir şey demedim hocam ama bence uzatılması gereken bir konu da değil Fantech zaten şu an konu sahibinin bütçesini aşıyor bütçesine uyanı alsın olay bitsin, ayrıca kim ne istiyorsa onu alsın, tercih meselesi.

Arada 100TL fark var hocam R1 almak saçma bence.

Fantech cok daha iyi ve sorunsuz. Neye göre R1 daha sorunsuz soyler misin?

Dostum ikisi de iyi bir marka ikisi de sorunsuz. Konuyu kapatmak lazım VXE R1 alınabılır Fantech de alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı