1300TL Amd mi Intel mi ?

Mrkurt

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı geceler , arkadaşlar kafam çok karışık pek bilgim de yok sizlere danışmak istiyorum aranızda yeniyim. Bütçem çok kısıtlı(1300TL) ve tasarruflu bir sistem toplamak istiyorum ve ekran kartını maxwell istiyorum fakat işlemci olarak amd'den fx6300 mü yürüsem bilemedim GTX 750 ti o.c ve fx 6300 nasıl olur bilmiyorum. 1080p monitörüm var grafik delisi bir insan değilim low da da oynarım sıkıntı çıkarmasın yeter onu istiyorum laptop hdd mevcut optik sürücü takmaya niyetim yok acaba nasıl bir sistem toplayabilirim. Fikirleriniz benim için çok önemli saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mrkurt Merhaba dostum, Fx 6300 yerine Intel Core i3 4160 tercih etmelisin, Ekran kartı olarak Asus R7 265 DirectCU II veya Asus Strix GTX 750 Ti tercih edebilirsin. RAM olarak Kingstone Hyperx Savage 8GB (2x4)1600 MHz CL 9 tavsiye ederim İyi Forumlar.

buyur kardeşim elimden geldiğince ortaya güzel birşey çıkartmaya çalıştım. Biraz bütçeni zorlayarak asus gtx750 ti alabilirsin.
(gtx750ti lı fiyat 1350tl)

1300 hdd monitör hariç.png

buyur kardeşim elimden geldiğince ortaya güzel birşey çıkartmaya çalıştım. Biraz bütçeni zorlayarak asus gtx750 ti alabilirsin.
(gtx750ti lı fiyat 1350tl)

Eki Görüntüle 90587
Bu sistemi alınız. İleride 4 GB daha eklersiniz. Tabi alabiliyorsanız direk 8 GB alınız. O anakarta 2x4 yerine tek modül 8 gb ram tercih etmelisiniz. Bu sistem AMD sistemden daha iyi olacaktır. Ama FX 6300 alabilirim diyorsanız, FX 6300 tabanlı sistem daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı