Bir deneyin, eğer beğenirseniz oyun içi DLC'leri (oyunda parayla satılan bazı ülkelerin orduları var onları) alırsınız.Herhalde 1 senedir kütüphanemde duruyor. Hiç bakmadım ama bir ara bakarım.
Bir deneyin, eğer beğenirseniz oyun içi DLC'leri (oyunda parayla satılan bazı ülkelerin orduları var onları) alırsınız.Herhalde 1 senedir kütüphanemde duruyor. Hiç bakmadım ama bir ara bakarım.
Alkol kullanmıyorum ve yediğim önümde yemediğim arkamda. Oyun vesaire almak istiyorum.2 şişe bira + fıstık + Cips + 250 GB et. Gayet güzel bir sofra olur.
Aa çok iyi hatırlattın bir bakayım ne alabilirim.CSGO prime ya da Ubisoft indiriminden Valhalla + birkaç tane daha oyun.
Yağ var Allah'a şükür Dead Cells bir tık korkutuyor beni. Öldüğümüzde en baştan başlama gibi bir olayı varmış. Hiç gelemem. Sen oynadıysan biraz övebilir misin?
Herhalde 1 senedir kütüphanemde duruyor. Hiç bakmadım ama bir ara bakarım.
Spor salonuna gidiyorum gerek yok.
Yok ben animenin +18 olan türünü izliyorum.PP'nden anladığım kadarıyla anime izliyorsun ben olsa 5 6 cilt manga alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.