1366 Pin Xeon Sistem Toplama

Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Elime çok güzel bir anakart geçti:

GA-EX58-UD5 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global

Bu anakart üzerine 6 çekirdekli Xeon X5670 veya W3670 + 12/16 GB bir sistem kurmayı planlıyorum. Kullandığım sistem oldukça yetersiz. Sistem oyun odaklı olacak. Bu sistemi ya da yakın bir sistem kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Değer mi sizce ? Bencmark sonuçlarına bak demeyin lütfen. :)

İkinci bir alternatifim ise bu anakartı 700-800₺ bandında satıp, eski sistemimi de satarak yeni nesil Ryzen toplamak. İkinci elini satan bulamadım hiç. Çin firmalarında ise 900-1000₺ bandında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'den 180 liraya X5670 öneririm. Anakartınızın overclock potansiyeli çok yüksek. Sağlam bir kule tipi soğutucu ve teknik özellikleri yüksek bir termal macun ile çok iyi değerler elde edersiniz. Ayrıca işlemci için ayrılmış VRM bileşenlerine extradan bir fan koyup soğutursanız daha yüksek frekanslara da çıkabilirsiniz.

Anakartı ise 700-800 lira bandında satmanız çok zor.

Sanırım arkadaşların da dediği gibi X5670 almanız iyi olacaktır.

1366 Pin işlemciler hakkında pek bir bilgim yok açıkçası.

1366 Soket anakart bulmak çok zor olduğu gibi bulsanız da aşırı pahalı oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı