Öncelikle hayırlı olsun hocam, ben de hafta başında aynı ürünün beyaz olanını aldım zam gelmeden alayım diye iyi ki almışım. Kasam 7000D airflow white. Corsair'in kalitesini H100i Elite Capellix ve H150i Elite Capellix kullandığım için biliyordum. 2 tane NZXT X73 kullandım kesinlikle kalite sorunları olan bir ürün. ROG STRIX lc 2 inceleme şansım oldu kalitesi iyi bir ürün. Cooler Master ML240 V2 inceleme şansım oldu o da beğendiğim bir üründü ama çok tavsiye edemem. MSI sıvı soğutmada uzak durmanız gereken bir markadır. Çok kısa sürelerde arızalanan birden çok ürününe rastladım, sadece S360 için iyi diyorlar büyük ihtimal o da asetek 7. nesil pompa olduğu içindir. Çoğu marka asetek pompalar kullanıyor. Şu an sadece ryuo III asetek 8. nesil pompayla geldi. NZXT yeni soğutucu çıkartmış ama 7. nesil koymuşlar ilginç olmuş. Corsair kendi üretimi pompa kullanıyor, malzeme kalitesini çok iyi bulduğum bir markadır. Bu kadar para verdikten sonra kalitesiz kusurlu ürünleri kullanmayı kabul etmek zor oluyor benim için. Dün 13700k ile test ettim boşta 40 civarı Cinebench R23'te 95leri gördü UV yok. Oyunda test etmedim ancak 75leri geçeceğini de sanmam. Madem bu kadar ısınıyor dedim ve bugün 13700k yı satıp 13900k aldım onunla devam edeceğim. Bence iyi bir tercih yapmışsın.