Steam 14 gün iade sınırını geçen oyun iade edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• c.png
    c.png
    267,4 KB · Görüntüleme: 51
Alakası yok, ben iade ettiğim oyunu tekrar almıştım.

Allah'ım yarabbim ya arkadaşlar bugün sizlere ne oldu, ne demek istediğimi kimse anlamamış... Hani oyunlar 5-10 kat zamlandı ya, hani insanlar iade ettikleri oyunları sonra almak istediklerinde fiyat yüzünden pişmanlık yaşarlar ya, bu yüzden ufak bir hatırlatma ve uyarı yaptım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes yalan mı söylüyor? :D

Arkadaşlar bakın yalan mı söylüyor vs. ben bunu bilemem. Ben Steam'in yazdığını yazdım buraya. Gereksiz bir konuyu bu kadar uzatmanın bir manası yok. Ayrıca yine diyorum, yine diyorum. Oyun 14 gün sonra veya 2 saat oynanıp iade edilen oyunların iadesi ALINMAYACAKTIR.

Talepte bulundum arkadaş, gelen cevabı buradan ileteceğim, optimizasyon sorunları var dedim bakalım ne cevap gelecek.

Arkadaşlar bakın yalan mı söylüyor vs. ben bunu bilemem. Ben Steam'in yazdığını yazdım buraya. Gereksiz bir konuyu bu kadar uzatmanın bir manası yok. Ayrıca yine diyorum, yine diyorum. Oyun 14 gün sonra veya 2 saat oynanıp iade edilen oyunların iadesi ALINMAYACAKTIR.
Alınıyor. Kendim de 3 saat oynadığım oyunu iade ettim.

Alınıyor. Kendim de 3 saat oynadığım oyunu iade ettim.
İstisnai durumlar var diyorum, bizzat iadelerim kabul oldu diyorum (diğer üyelerde söylüyor bunu). Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun. Kendin düzgün açıklayamamışsın iade kabul olmamış, resmî olarak olmuyor diyorsun bende istisnai durumlar var diyorum daha anlamayacak ne var? :)
Anlamıyor boşver... hâlâ yanlış bilgilendirmeye devam ediyor. :)

Steam bunu söylemiyor demiyoruz, diyoruz ki bu talebi okuyan, reddeden, kabul eden bir insan. Sen bu adama derdini açıklarsan adam bal gibi de kabul eder. İade konusunda Steam’in söyledikleri kanun değil, karşıdaki insanın keyfine, istegine bağlı bir durum.

Anlamıyor boş ver... Hâlâ yanlış bilgilendirmeye devam ediyor. :)

Yanlış bilgilendirme diyorsun hala...

Steam bunu söylemiyor demiyoruz, diyoruz ki bu talebi okuyan, reddeden, kabul eden bir insan. sen bu adama derdini açıklarsan adam bal gibi de kabul eder. İade konusunda Steam'in söyledikleri kanun değil, karşıdaki insanın keyfine, istegine bağlı bir durum.

Kardeşim o insan senin babanın oğlu mu? Niye kabul etsin? O insan sadece Steam'in dediklerini yapmakla mükellef.

Yanlış bilgilendirme diyorsun hala...
İade sebebi kısmı ne için var zannediyorsunuz? 14 saat oynama süresi bulunan Microsoft Flight Simulator 2020 bile iade edilebiliyor. Çünkü oyun, oyunun içinden yükleme yaptığından oyuna giremeden oynama süresi başlıyor ve Steam'de bunun farkında. Belli başlı sebepler iade kurallarının esnetilmesini sağlayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı