14 günlük tatilde kilo vermek ve göğüs kası yapmak mümkün mü?

phanessa

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
70 kiloyum. 14 günlük tatilde kilo verip kas yapmak istiyorum. Yeni başladım, birkaç hareket önerirseniz sevinirim😄

Dambılım yok arkadaşlar.

70 kiloyum. 14 günlük tatilde kilo verip kas yapmak istiyorum. Yeni başladım, birkaç hareket önerirseniz sevinirim😄

Dambılım yok arkadaşlar.

14 günde tek yapamazsın ama uzun süre devam edersen bir şeyler olabilir dambılın yok evde mi yapıyorsun yoksa salonda mı evde yapıyorsan YouTube'da bir sürü antrenman var ağırlıksız spor antrenmanı diye bakabilirsin.

14 günde tek yapamazsın ama uzun süre devam edersen bir şeyler olabilir dambılın yok evde mi yapıyorsun yoksa salonda mı evde yapıyorsan YouTube'da bir sürü antrenman var ağırlıksız spor antrenmanı diye bakabilirsin.
Evde yapıyorum.

Ağırlık olmadan sadece kalistenik ile gözle görükür bir şey yapılabilir ama o da aylar alıyor, 14 günde hiçbir şey olmaz.
2 tane 3kg lik dambıl aldım, 1-2 güne gelir herhalde bir şeyler yapabilir miyim?

Evde yapıyorum.

2 tane 3kg lik dambıl aldım, 1-2 güne gelir herhalde bir şeyler yapabilir miyim?
Triceps extension yapın, en azından arka kolunuz gelişir biraz. Biceps içinde concentration curl yapın, kol altınızı koltuğa falan yaslayın evde nasıl yapılır bilmiyorum. Evde çalışmak için sabah akşam şınav çekmek, karın kası falan yapmaya çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Nizami şınav ile göğüs için diamond push up yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı