14 yaş için Banka Hesabı açmak

Hocam Paparayı kullanabilirsiniz onda yaşınız açısından sorun yok. Banka hesabı açmakta basit bir velin ile gideceksin (anne yada baba, abla abiyi kabul etmiyorlar) ve anne babanın kimliği ve senin kimliğin olacak. Hesabını oluşturuyor kod oluşturuyorlar falan filan yani borç şansın veya taksit şansın olmuyor bu kartta fakat para yükleyip online alışveriş, yemek siparişi ve her amaçla kullanabilirsin. Halkbankta yaptım ben 1 veli yetiyordu ona fakat Yapıkredide 2 kişi istiyorlar anne baba.

Banka hesabı açarsanız para gönderme işlemlerini yapamayacaksınız bunu göz önünde bulundurun sizin için önemliyse. Onun dışında çoğu banka benzer özellikler sunuyor zaten.

Acaba hangi bankayi onerirsiniz? Sanirim Akbank'ta yapamiyorum çunku orada alt sinir 15 yasti. Cevaplarinizi bekliyorum.
Ben papara kullanıyorum, 13 yaş üstü. Almanı pek tavsiye etmiyorum fakat. Tosla daha mantıklı geliyor: hem kampanyalardan, hemde başka karttan kendi kartına para gönderebildiğinden. Bence tosla al.

Acaba hangi bankayi onerirsiniz? Sanirim Akbank'ta yapamiyorum çunku orada alt sinir 15 yasti. Cevaplarinizi bekliyorum.
Kesinlikle ininal almayın. Şuan bunu yazarken ininal 2 tl çekti(!).
Ön ödemeli kart olarak papara çok kullanışlı ben kullanıyorum. Banka kartı ise Garanti veya Ziraat. Annen veya baban ile gidip alabilirsin ziraat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı