14 yaşında birinin, kıza aşık olduğunu söylemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakasız olacak ama lise sınavları kaç forma büründü? Geçen sene TEOG değil miydi adı?
 
Buna kesinlikle katılıyorum.

@Pantheon hadi ama dostum. Eğer burada "14 yaşındayım." Dediğim için 14 yaşında oluyor isem 19 yaşında da olabilirim. Burası internet. Evet, saygı önceliklidir.
Bir olay daha var: Ben 14 yaşındayım dediğim için 14 yaşında bir "veled" oluyor iken neden "Ben 20 yaşındayım." dendiğinde çoğu kişiler ona inanmaz? Ya da hemen yargılamaya ve sorgulamaya başlar? Bu konuda sen veya benim bir ilgim yok. Sadece bu algıyı dile getirmek istiyordum.
Sana "Veled" diye bir atıfta bulunmadı ki, sadece "Dostum" diye bir üslup kullandığın için öyle bir cevap yazdı.
 
@Random.Person en son LGS oldu. Herkes daha zor olduğunu söylüyor. 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor ve daha ne olacağı tam belli değil. Garip bir durum.

Emin beyciğim cidden kusuruma bakmayın. Yazdığım yazıda kesinlikle "Siz bana 'veled' dediniz." Ya da "Dostum demekte ne var ki?" demedim. Yanlış anlamadıysam kusuruma bakmayın.
 
Bir anda açılmak iyi değil kardeşim, benimde konum var arkadaşlar sağolsun bir gazla hiç konuşmadan etmeden direk açıldım fos oldu :D Önce flört falan et, niyetini karşı taraf anlasın baktın soğuk yapıyor boşver yinede söyleyip söylememek sana kalmış içimde kalmasın diyorsan söyle.
 
Son düzenleme:
"Ovv yea abimden büyük insanlara 'dostum' diyorum. Çok kuulum."

Olmuyor gençler. Sokakta görseniz ''Abi'' diyecek insanlara sanal ortamda öyle şeyler deniliyor ki ağızım açık kalıyor. Ki ''olgun'' insan bu tür konuşmaz büyüğüne ''dostum'' demez, diyemez. ''Olgun'' adamlar büyüklerine büyük bir saygı ve sevgi duyar. (Böyle konu da açmaz muhtemelen.)

Tavsiye verecektim ama herkes bir "aşk erkeğu." galiba.

Size vereceğim tek tavsiye -her ne kadar kulak arkası da edecekseniz de- bu yaşta bu işlere karışmayın. Önünüzde büyük bir sınav var. Bu sizin kaderinizi değiştirecek nitelikte. Ona çalışsanız size çok daha faydalı olur. Sadece bir abi (ya da 'dostun' ne derseniz diyin) tavsiyesi.
 
Öncelikle @ZortX 3 günlük dünya. Söyle gitsin. Bu özgüven ileride çok lazım olacak.
Uslüp meselesi. 20 yaşında da olsan fark etmez. Hala ısrarcısın bakıyorum. Neyse benim ne demek istediğimi anlamadıysan yapıcak bir şey yok. Hayırlı günler.
Çocuğun yaşı kaç sende biraz üstüne gitme. Mesajı geri alır.

"Ovv yea abimden büyük insanlara 'dostum' diyorum. Çok kuulum."

Olmuyor gençler. Sokakta görseniz 'Abi' diyecek insanlara sanal ortamda öyle şeyler deniliyor ki ağızım açık kalıyor. Ki 'olgun' insan bu tür konuşmaz büyüğüne 'dostum' demez, diyemez. 'Olgun' adamlar büyüklerine büyük bir saygı ve sevgi duyar. (Böyle konu da açmaz muhtemelen.)

Tavsiye verecektim ama herkes bir "aşk erkeğu." galiba.

Size vereceğim tek tavsiye -her ne kadar kulak arkası da edecekseniz de- bu yaşta bu işlere karışmayın. Önünüzde büyük bir sınav var. Bu sizin kaderinizi değistirecek nitelikte. Ona çalışsanız size çok daha faydalı olur. Sadece bir abi (ya da 'dostun' ne derseniz diyin) tavsiyesi.
İnsan bu makine değil. Azıcık merhamet ve şefkat lazım. Ders, sınav, LGS bu böyle uzar gider.
 
Öncelikle @ZortX 3 günlük dünya. Söyle gitsin. Bu özgüven ileride çok lazım olacak.

Çocuğun yaşı kaç sende biraz üstüne gitme. Mesajı geri alır.


İnsan bu makine değil. Azıcık merhamet ve şefkat lazım. Ders, sınav, LGS bu böyle uzar gider.

İnsan makine değil doğru diyorsun da, herşey sırayla, düzeni bozarsan yerine oturtmak için ağır bedeller ödemen gerekir. Kimisine saçma gelebilir ama gerçekler bunlar.
 
Yaşadığım tüm ilişkiler Üniversitedekilerin yanına yaklaşmadı. Lise 2'de buna benzer bir durumda bende kaldım ve söylemedim çünkü yakın arkadaşım olarak kalması benim için daha önemliydi. Sen şuan karşı tarafa tamamen platonik olarak aşıksın ve onu değil hayaline aşıksın. Umarım yakın zamanda kendini toparlayabilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı