Yazamaz diye bir şey dememiş, ama oldu ki bu arkadaş ileride kendi şirketini kuramazsa bu kadar bilgiyi üniversite okumadan iyi bir işe girmek için kullanamaz.Neden kendi programını yazamaz mı? Komik gerçekten.
14 yaşında ancak C++'nin Syntax'ını bilirsin.
Maalesef doğru.
Hocam 14 yaşında birinin bildiği c++ ne olabilir. Üniversitelerde bunun kaç yıl öğrenimini görüyorlar. Ayrıca bir program sadece c++ bilmekle olmuyor.Neden kendi programını yazamaz mı? Komik gerçekten.
Syntax = sözdizimSyntax derken?
Peki hocam bu ülkeyle alakalı bir durum mu?
for, while, catch, nullptr gibi standard library'de bulunan kelimelerin kullanımı.Syntax derken?
Hayır, her şirket diplomalı ve tecrübeli bir çalışan ister. Sadece üniversite okumak yetmez, yine de iyi yapıyorsunuz. Ama daha çok öğrenmeniz gerekiyor. Sadece onu yapsam yeter değil bu mesele, daha çok şey var öğrenilecek. Hiç olmadı, popüler programları inceleyin, debugger ile deney yapın, araştırmacı olun.Syntax derken?
Üniversitede öğrenim önemli değil, üniversitede öğretilenlerin çoğunu internetten herkes gibi öğreniyorum ben de. Öğretimin anlamı kalmadı, hem Türkçe kaynaktan da hayır yok zaten.Hocam 14 yaşında birinin bildiği c++ ne olabilir. Üniversitelerde bunun kaç yıl öğrenimini görüyorlar. Ayrıca bir program sadece c++ bilmekle olmuyor.
Hocam yanlış anlamayın ama koç, itü, odtü, bilkent gibi yerlerde öğretilen bilgiyi siz herhangi biryerden öğrenemezsiniz. O zaman bu adamlar 4 sene boşuna okuyor.Üniversitede öğrenim önemli değil, üniversitede öğretilenlerin çoğunu internetten herkes gibi öğreniyorum ben de. Öğretimin anlamı kalmadı, hem Türkçe kaynaktan da hayır yok zaten.
Syntax derken?
Zaten öyle. Ama büyük şirketlere girebilmek için o diplomanın yazısı CV'de önemli.O zaman bu adamlar 4 sene boşuna okuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.