14 yaşında kısa boy ile spora başlanır mı?

Açıkçası tüm arkadaşlarım bana çocuk gibisin diyor. 18 yaşında abim beni yanına almıyor çocuk gibisin diyor. Elbette zaten şu anda çocuğum bununda bilincindeyim. Ama bu yüzden hiç arkadaşım yok. Asosyal oldum iyice. Hayattan ümidimi bu yaşta kaybediyorum. Boyumda kısa kaldı çok yavaş uzuyor. Spora başlamayı düşünüyorum birkaç yerde okudum testosteron seviyesini arttırıyormuş. Babama söylediğimde daaha küçüksün boyun uzacak daha falan diyor. Liseye geçtim 9.sınıfta arkadaş edinemezsem işim zor. Uzun lafın kısası şu anda spora başlayabilir miyim? Boydan dolayı ve kemik gelişiminden dolayı soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sporla boyunu uzatmayı düşünüyosan düşünme istersen doktora git ama lise sonra uzayan arkadaşlarım çok oldu çok kafaya takma eğer annen baban çok kısaysa 167 falan olursun lise sonra kadar.

BOYU BAŞLIĞA YAZMIŞTM DÜZELTMİŞ BOY 155

155 benimde şuan

155

155

açıkçası genetik olarakda hem annem hem babam kısa ikisde ortalama 163 boylarında.

Takma daha 9. Sınıfsın ben 9. Sınıfta 1.53’rüm şu an 1.56’yım :D

8. Sınıfta 1.43 boyundayken 9. Sınıfta 10 cm uzadım sonra 3 cm daha uzadım ama bir daha da uzamadım. Kabullenmekten başka yapabileceğin bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı