14 yaşında kol kası yapılır mı?

Ego mu? Belli ki konuyu baya içselleştirip, bireyselleştirip de incinmişsin.
Sen kimsin de beni inciteceksin onu anlayamadım, sana tavsiye verdim, ister dinle ister dinleme, başkalarının sözünü dinleseydin bu kütlede olmazdın. Bol şans.

Senin fikrinin yanlış olduğunu söylemedim ABİ. Sadece salonun ortamını bilmediğin, herkesin formların doğrusuna bakacak kadar akıllı olduğunu, yanlış bir şey yapılsa tonla bilgili adam olduğunu söyledim. Sen hala anlayamamışsın dediklerimi.

Egoist olan kişi sensin burada. "Sen kimsin, ne bilirsin, ne anlarsın" diyen de sensin, insanların argümanlarını tükaka eden de sensin.
Eğer yanlış bilgi verdiğimi düşünüyorsan, kendi argümanını kesin olarak kanıtlayan belgeleri moderatöre atarak rapor et, ceza alırım zaten. Kendi egonsuyla sevişen kişi en başından beri sensin. insanların fizyolojik yapısı ile dalga geçen sensin, ama egoist olan benim değil mi?
Yazdıklarımı tek tek okursan benim hiç bir vücut geliştirme tekniği ile akıl vermediğimi, veya bu alanda yetkin olduğumu iddia etmediğimi görürsün.

Ben okuduğum makaleler doğrultusunda, "ergenlik çağında yapılacak ağırlık çalışma sporlarının olumsuz etkisi olacağını" söyledim. Ikinci mesajımda ise, doğru ve uygun teknik ile uygulanır ise bunun önüne bir ölçüde geçileceğini belirttim.
Onun dışında kendisini âlim olarak gören ve muhatap alınmayacak üslup ile konuşan sensin.

Bak yine eşref saatime geldi de sana açıklama yapıyorum.
Iyi forumlar tekrardan. Fikirlerimi yanlış buluyor isen rapor et. Bana birşey ispat etmene gerek yok.

Dostum benim fizyolojik yapın senin kendi tercihin, bununla dalga geçmedim, sadece fizyolojik yapın bu spor hakkındaki tecrübeni söyler. Akıl vermedim diyorsun, fakat bize kara cahil derken iyi. Güya akıl vermemişsin.

Dostum benim fizyolojik yapın senin kendi tercihin, bununla dalga geçmedim, sadece fizyolojik yapın bu spor hakkındaki tecrübeni söyler. Akıl vermedim diyorsun, fakat bize kara cahil derken iyi. Güya akıl vermemişsin.

Benim hiç bir mesajımda vücut geliştirme sporunun yapılış tekniği ile iddia veya öneri gördün mü? İlk mesajlarını oku. Telefonunu çıkar göster diyen dayılar gibi "vücudunu at da kapışalım" dersen ona istinaden cahil derim tabi ki, ne diyeyim?
Mesajları sırayla okursan, ilk kimin kışkırtıcı şekilde konuştuğunu görebilirsin.

kim kışkırtmış ilk?

13 yaş 58 kilo 169 boyundayım yağ oranım yüzde 17 ortalama 2 aydır spor yapıyorum. Eğer istediğin şey kolsa saçma çünkü bu yaşta önemli şey estetiktir benim kolumun çapı doğruyu söylemek gerekirse 36 cm(pumpla birlikte) ama hiç memnun değilimm çünkü omuzumdan geniş bir bele sahipim ve jinekomastım var bundan dolayı kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Yani anlaşılan önemli olan kol değil estetik.

@Re Malaka senin gibi tiplerin beni muhattap almaması iyi zaten. Genç arkadaşlar için yazıyorum burda fitness ile bilgin varmis gibi yazıyorsun ki bunu lgbt konusunda da yapmışsın yok hormon bozukluğu diye ve makale at dediğinde her zaman ki gibi R nin kralını yapiyosun daha kilo almayı bilmiyorsun 28 yaşına gelip.

Bir de saçma sapan saydirip iyi usluplu konuşun diye tavsiye veriyorsun boş politik söylemleri bırak burda.

@aabcc adama zargana dedim diye hakaretten bir gün ceza aldim uğraşma bence.

Son düzenleme:

Üslüpludan ziyade cümle kurma kabiliyeti karşısındakinden iyi diye haklı zannediyor kendini.

Boş verin hocam yazmayın o arkadaşa.

Adam hakikaten R'nin kralını yaptı edebiyat yapa yapa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…