14 yaşında kreatin almak zararlı mı?

lans39456

Picopat
Daha fazla  
14 yaşındayım kilom 53 boyum 174 gibi bir şey 2-3 aydır evde antrenman ve son 3-4 haftadır haftada 3 kere 2 saat judoya gidiyorum. Bu aralar daha hızlı gelişmek için kreatin alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Bayağı bir araştırdım günde 2-3 litre su içersen pek sıkıntı olmaz deniliyor ama yine buraya da bir sorayım dedim.

Bol bol su içip ara verirsen hayır zararlı değil

Arkasında kullanım talimatları var kullanmanızda herhangi bir sakınca yok 200ml su ile 5gram antrenman öncesi tüketilmelidir. Günde bol bol su içmelisiniz.

Belirli supplementler hariç supplement kullanmanın yaşı yoktur, genellikle 15 yaş önerilir fakat bu sadece öneridir.

Kreatin kullanmanın 14 yaşında zararı olmaz, faydası olur. Ara vermenin gerek olduğuna dair bir araştırma bulunmamakta.

Creatin kullanmaya yeni başlayacağım içtikten sonramı 3 4 litre su içmek gerekli yoksa akşama kadar su içip 9 10 gibi creatin kullanmak mı?

Belirli supplementler hariç supplement kullanmanın yaşı yoktur, genellikle 15 yaş önerilir fakat bu sadece öneridir.

Kreatin kullanmanın 14 yaşında zararı olmaz, faydası olur. Ara vermenin gerek olduğuna dair bir araştırma bulunmamakta.

Bir de karbonhidrat veya protein içeren yiyecekler yerken mi tüketmek gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı