14 yaşında kreatin kullanılır mı?

Tamam o zaman teşekkür ederim kullanmayacağım.

Gerek yok. 3 gram cok bir ise yaramaz ama zaten arkadasin dedigi gibi sihir degiller oyle ciddi fark edilecek bir farklilik olmuyor.

Zaten yaşın küçük daha çok gelişecek vücudun, böyle supplementleri kullanmana şu anda gerek olduğunu düşünmüyorum. 18 yaş altına önerilmez genellikle. Zararı yok, kullanacaksan da günlük en az 3lt su içmen lazım yoksa böbrek rahatsızlığı yapabilir. Kendimde ihmalkarlığımdan böyle bir şey yaşadım, çok ağrı yapıyor.

Haftada 5-6 gün full body çalışmak saçmalık, 3 gün bile yeterli. Hadi kendinizi çok iyi hissettiniz 4 olsun. Supplementler mucizevi değildir, eksikliğini hissettigin şey için kullanırsın. Proteinini alamadigin zaman protein tozu, öğün atladigin zaman gainer gibi. 14 yaşındasınız daha, hormonlarıniz tavan yapıyor sayılır. Kreatin kullanmanıza bile gerek yok, fakat kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz zararı olmaz.

Haftada 5-6 gün full body çalışmak saçmalık, 3 gün bile yeterli. Hadi kendinizi çok iyi hissettiniz 4 olsun. Supplementler mucizevi değildir, eksikliğini hissettigin şey için kullanırsın. Proteinini alamadigin zaman protein tozu, öğün atladigin zaman gainer gibi. 14 yaşındasınız daha, hormonlarıniz tavan yapıyor sayılır. Kreatin kullanmanıza bile gerek yok, fakat kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz zararı olmaz.
Zararı olmaz kısmına katılmıyorum. Gerisi doğru. Ben 16-17 yaşında böbrekleri kaybediyordum bu melet yüzünden. Günde 4-5 litre su içmeme rağmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı