14 yaşında kreatin kullanımı sakıncalı mıdır?

Yiğit Köstekci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 14 yaşında kreatin kullanmak istiyorum. Daha önceden 3 ay spora gittim, şimdi yeniden gym'e yazıldım ve 1-2 ay kreatin kullanırsam sorun yaşar mıyım böbreklerimde?

Kreatinde marka fark etmez ham maddedir.
Kan tahliline gerek yok steroid kullanmıyorsun yeterince su iç yeter.
Ara vermek de gerekli değil.
Creatine geldi ama spora başlayalı 3 ay oldu, bazı kişiler creatine kullanmak için 1 sene geçmesini söylemiş kullanmalı mıyım bugün boks hocama sordum bana ne gerek var kullanma dedi sizce kullanmalı mıyım?

Creatine geldi ama spora başlayalı 3 ay oldu, bazı kişiler creatine kullanmak için 1 sene geçmesini söylemiş kullanmalı mıyım bugün boks hocama sordum bana ne gerek var kullanma dedi sizce kullanmalı mıyım?
@emircanunlts

@emircanunlts

1 sene diye bir şart yok almak zorunda da değilsin istiyorsan al. Kaslarda su tutacak biraz şişecek hafiften güç artışı olacak bir de bir sürü faydası daha var. En çok araştırılan takviyedir kreatin aç bilimsel araştırmaları oku kafandaki soru işaretleri gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı