Sivil için sormuştum dediğim gibi 2 ay sürdü ama bazı yerlerede sorun çıkarır elemek için sebepleri olur riskli gibi şeyler okumuştum korktuğum şey o kadar zamanı mı harcayıp ya da özel olucak olursa masrafı olsun boşa gitmesi.Askeri alanda pilotluğu sorarsanız eğer; Hayatınızda kullandınız artık pilot olamazsınız diye bir şey yok.
Kullandıktan sonra üstünden geçen zaman, hastalığın devam etmesi, kullanılar dozlar önemli.
Sivil pilotajlık hakkında bilgim yok. Fakat iki havacılık alanında çok uçuk kaçık farklar olacağını sanmam.
Hocam üniversiteye girerken sağlık taraması yapılmıyor mu?Sivil için sormuştum dediğim gibi 2 ay sürdü ama bazı yerlerede sorun çıkarır elemek için sebepleri olur riskli gibi şeyler okumuştum korktuğum şey o kadar zamanı mı harcayıp ya da özel olucak olursa masrafı olsun boşa gitmesi.
Evet kontroller yapılıyormuş sanırım ama mülakatlarda işe alımlarda felan yine de olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Bir de geçmişte psikiyatriye gittiği için elendiğini söyleyenleri de görünce içime bir şüphe düştü.Hocam üniversiteye girerken sağlık taraması yapılmıyor mu?
4 sene okuyup son sınıfta elenmek çok saçma olurdu. Bunun önlemi alınmıştır bence.
Dediğim gibi rahatsızlığa bağlı bu durumlar. Bende sizin gibi pilotluğa hazırlanıyorum fakat ben biraz daha askeri taraflara ilgilendiğim için o tarafa yönelmeyi düşünüyorum, o yüzden araştırıyorum bu konuları.Evet kontroller yapılıyormuş sanırım ama mülakatlarda işe alımlarda felan yine de olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Bir de geçmişte psikiyatriye gittiği için elendiğini söyleyenleri de görünce içime bir şüphe düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.