14 yaşında kullanılan Selectra ve Risperdal pilotluğa engel mi?

Berkayd9

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 14 yaşımdayken selectra ve Risperdal kullanmıştım ortalama 2 aylık süre bu ileride pilotluk için bana engel olur mu?

Askeri alanda pilotluğu sorarsanız eğer; Hayatınızda kullandınız artık pilot olamazsınız diye bir şey yok.

Kullandıktan sonra üstünden geçen zaman, hastalığın devam etmesi, kullanılar dozlar önemli.
Kırmızı reçete muhabbetleri var birde; Kırmızı direkt engel teşkil eder.

Sivil pilotajlık hakkında bilgim yok. Fakat iki havacılık alanında çok uçuk kaçık farklar olacağını sanmam.

Askeri alanda pilotluğu sorarsanız eğer; Hayatınızda kullandınız artık pilot olamazsınız diye bir şey yok.

Kullandıktan sonra üstünden geçen zaman, hastalığın devam etmesi, kullanılar dozlar önemli.

Sivil pilotajlık hakkında bilgim yok. Fakat iki havacılık alanında çok uçuk kaçık farklar olacağını sanmam.
Sivil için sormuştum dediğim gibi 2 ay sürdü ama bazı yerlerede sorun çıkarır elemek için sebepleri olur riskli gibi şeyler okumuştum korktuğum şey o kadar zamanı mı harcayıp ya da özel olucak olursa masrafı olsun boşa gitmesi.

Sivil için sormuştum dediğim gibi 2 ay sürdü ama bazı yerlerede sorun çıkarır elemek için sebepleri olur riskli gibi şeyler okumuştum korktuğum şey o kadar zamanı mı harcayıp ya da özel olucak olursa masrafı olsun boşa gitmesi.
Hocam üniversiteye girerken sağlık taraması yapılmıyor mu?

4 sene okuyup son sınıfta elenmek çok saçma olurdu. Bunun önlemi alınmıştır bence.

Hocam üniversiteye girerken sağlık taraması yapılmıyor mu?

4 sene okuyup son sınıfta elenmek çok saçma olurdu. Bunun önlemi alınmıştır bence.
Evet kontroller yapılıyormuş sanırım ama mülakatlarda işe alımlarda felan yine de olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Bir de geçmişte psikiyatriye gittiği için elendiğini söyleyenleri de görünce içime bir şüphe düştü.

Evet kontroller yapılıyormuş sanırım ama mülakatlarda işe alımlarda felan yine de olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Bir de geçmişte psikiyatriye gittiği için elendiğini söyleyenleri de görünce içime bir şüphe düştü.
Dediğim gibi rahatsızlığa bağlı bu durumlar. Bende sizin gibi pilotluğa hazırlanıyorum fakat ben biraz daha askeri taraflara ilgilendiğim için o tarafa yönelmeyi düşünüyorum, o yüzden araştırıyorum bu konuları.

Çok ciddi ruhsal hastalıklarda iyileşme süresi çok uzun olur ve bu durumda bu kişiler tamamiyle elenir.

Fakat hafif dikkat dağınıklığı ilaçları kullanan kişiler üstünden belli bir süre geçip, hastalığın tekrarlanmadığını sicillerinde gösterirlerse sorun olmuyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı