13 yaşında sakal çıkması normal mi?

13 yaşındayım ve mart ayında 14 olacağım 8 sınıfa geçtim ve sakalarım çıktı yandan. Sağ sol ve çenede çıktı o kadar abartacak kadar çıkmadı ama lise 1, lise 2 gibi sınıflarda nasıl olur merak ediyorum.

Hormonlarla alakalı, 8.sınıfta bıyıklarım çok fazla çıkıyordu benim de.

13 yaşımda çıktı benimde tüy şeklinde. 14 yaşıma kadar makine ile aldım ama makine artık almakta zorlandığı için jilete geçtim. 15 yaşındayım ve yüzümde tamamen sakal çıkıyor ve haftalık tıraş oluyorum.

Şu an sen almasan iyi olur, berbere gittiğinde makineyle alsın. Jiletle alma.

Zaten almayacağım sordum sadece ve berber saçımı keserken yan kısımları da kesiyor :/ ne deniyor unutum sağ kısmı var ya saç çok uzadığında kulağın üstüne geliyor o kısmı alayım derken sakalın almasından korkuyorum.

13 yaşındayım ve mart ayında 14 olacağım 8 sınıfa geçtim ve sakalarım çıktı yandan. Sağ sol ve çenede çıktı o kadar abartacak kadar çıkmadı ama lise 1, lise 2 gibi sınıflarda nasıl olur merak ediyorum.

Şu an 11. sınıfım. Daha sakallarım yanlardan ve çenemin altını ortaladı neredeyse. Sizin biraz erken olmuş ama çok da sorun değil açıkçası arkadaşlarınızın da er ya da geç sakalı çıkacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı