Zaten almayacağım sordum sadece ve berber saçımı keserken yan kısımları da kesiyor :/ ne deniyor unutum sağ kısmı var ya saç çok uzadığında kulağın üstüne geliyor o kısmı alayım derken sakalın almasından korkuyorum.
Neden korkuyorsunuz ki hocam?
Zaten almayacağım sordum sadece ve berber saçımı keserken yan kısımları da kesiyor :/ ne deniyor unutum sağ kısmı var ya saç çok uzadığında kulağın üstüne geliyor o kısmı alayım derken sakalın almasından korkuyorum.
13 yaşımda çıktı benim de tüy şeklinde. 14 yaşıma kadar makine ile aldım ama makine artık almakta zorlandığı için jilete geçtim. 15 yaşındayım ve yüzümde tamamen sakal çıkıyor ve haftalık tıraş oluyorum.
Kestikce daha mı çok çıkmaya başladı her gün geçtikce? Eğer öyleyse ben hiç kes miyim
Bende sevmiyorumda işte kaşıntı yaratıyor bide.Korkuyorum demeyimde sakal sevmiyorum ben.
Korkuyorum demeyimde sakal sevmiyorum ben.
Makine ile jilet arasında ben bir fark göremedim. Makine ile alırkende sakallarım sertleşmeye başladı, jiletle de sertleşti. Makinenin avantajı bir kere alırsın daha da masraf yapmazsın. Jilet ile alırsan jilete para verirsin, tıraş köpüğüne para verirsin, tıraş losyonuna para verirsin (cilt yapına göre kullanırsın ya da kullanmazsın. Ben kullanmıyorum.), su da harcıyacaksın. Sana önerim kaliteli bir makine al ve öyle tıraş ol.Kestikce daha mı çok çıkmaya başladı her gün geçtikce? Eğer öyleyse ben hiç kes miyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.