Başlamadan önce biraz ısınırsan 2-3 tekrar atarsın. Zamanla çoğalır.Bugüne kadar düzenli spor yapmadım. 14 yaşındayım hiç şınav çekemiyorum, göğsüm yere doğru giderken ellerim titriyor ve yere çakılıyorum nasıl şınava alışabilirim?
Bugüne kadar düzenli spor yapmadım. 14 yaşındayım hiç şınav çekemiyorum, göğsüm yere doğru giderken ellerim titriyor ve yere çakılıyorum nasıl şınava alışabilirim?
Hocam duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkürler hemfikiriz yaşım 20 aynı olayı yaşıyoruz.Bugüne kadar düzenli spor yapmadım. 14 yaşındayım hiç şınav çekemiyorum, göğsüm yere doğru giderken ellerim titriyor ve yere çakılıyorum nasıl şınava alışabilirim?
Hocam alakasız olacak ama avuç içim yere değmeyecek şekilde parmak uçlarımla maks 10 şınav çekebiliyorum. Yaşım 15. Önceden spor geçmişim yok. Bu birazda olsa gücüm olduğu anlamına mı geliyor ?İlk önce şınavı kolay yani tam çekme destek alarak çek sonra tam çekebildiğin zaman giderek 1 şınav arttır.
Bugüne kadar düzenli spor yapmadım. 14 yaşındayım hiç şınav çekemiyorum, göğsüm yere doğru giderken ellerim titriyor ve yere çakılıyorum nasıl şınava alışabilirim?
Boy 1,78 kilo 76 kilo vermem lazım galiba.Boy kilo nedir hocam yardımcı olabilirim belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.