Bizimde fen hocamız diyordu. Bence sağlıksız bir şey değil. Çünkü karşıma 15 yaşında falan sporcular çıkıyordu. Hatta benim kuzenimin kuzeni 15 yaşında spor yapıyor.Birkaç yerde erken yaşta spor salonuna gitmenin sağlıksız olduğuna dair yazılar okumuştum. Bu doğru mudur?
Ağır antrenmanlar yapmadığın sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa o yaşta vücut ağırlığıyla antrenman yap barfiks şınav gibi.Birkaç yerde erken yaşta spor salonuna gitmenin sağlıksız olduğuna dair yazılar okumuştum. Bu doğru mudur?
Birkaç yerde erken yaşta spor salonuna gitmenin sağlıksız olduğuna dair yazılar okumuştum. Bu doğru mudur?
Birkaç yerde erken yaşta spor salonuna gitmenin sağlıksız olduğuna dair yazılar okumuştum. Bu doğru mudur?
Bencede küçük dumbellarla da olurAğır antrenmanlar yapmadığın sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa o yaşta vücut ağırlığıyla antrenman yap barfiks şınav gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.