14 yaşındaki birisi nerede çalışabilir?

Televizyonu falan 2 kişi karşılıklı taşırsa hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum. Montajda da kendisi yapmaz ustalar şunu getir şunu götür der onları yapar.
O yaşta çıraklar genelde sadece alet edevat çantasını taşıyor veya ustanın istediği aletleri veriyor. Yanında dura dura işi öğreniyor. Doğru söylüyorsun hocam mantıklı bir iş aslında.

İlk dediğim gibi komilik, yetkili servislerde çıraklık vb. onlara bak sonra en son ihtimal olarak kuaföre gidebilirsin.

Televizyonu falan 2 kişi karşılıklı taşırsa hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum. Montajda da kendisi yapmaz ustalar şunu getir şunu götür der onları yapar.

Öylede yine de bir sorun çıkabilir televiyon ile alakalı pahalı ürün tabak bardak gibi değilki.

Dikkatli olursa hiçbir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Her işin kendine göre zorlukları vardır. Bu zorlukların sonucunda güzel karşılıklarda alırsın.

Hocam maalesef babam istemez böyle şeyleri birisinin evine gitmeyi vesaire. Ancak dükkan gibi belirli yerlerde çalışabilirim. @KannHeil Ciddiyim.

Salihli'nin neresindensin?
Askerlik şubesinin orada oturuyorum. Restoranımız Değirmen Odun Köfte hocam.
Ailemle yarın sabah bir konuşayım o zaman.
Büyük ihtimal kabul ederler onlar istiyordu zaten çalışmamı.

Hocam tabak kırıldığında veya hesaplar karıştığında ne oluyor?

Tabak kırıldığında bir şey denilmiyor merak etme hocam bizim önümüzde kaç defa kırılıyor ki ben de komilere yardım ediyorum kendi yerimizde komilik yapıyorum günlük 120 alıyorum kasadan. Tabak-bardak kırılınca gülüp geçiyoruz merak etmeyin kırınca sizi azarlamıyorlar ya da paranızdan kesmiyorlar. Tabi çalıştığınız yerin sahibi hödük değilse.

Aslında çalışmama gerek yok ailem Türkiye ortalamasinin kat kat üstünde ama ben çalışıp kendi paramı kazanmayı seviyorum.:)

O işler öyle değil canım neredeyse profesyonele yakın Photoshop biliyorum ama birisi gelip bana logo tasarla demez çünkü cv yok.

Bende geleyim hocam :D
Mersinde dükkanı ama Adana içerisinde çok çalışabileceğin yerler var başvuru yapabilirsin :D

10-20 TL için çalışma bence. Photoshop gibi uygulamalarda kendini geliştir. Günde logo satarak 30-40 TL kazanabilirsin.
Bizim mesleğe gençlerin bakış açısı çok üzdü beni 🙂 Bu durum arkadaşın anlattığı kadar kolay değil ama ilgin ve hevesin varsa insanların beklentilerini karşılayabilecek yeteneğim var diyosan yapabilirsin. Merak ettiğin bir şey olursa da yardımcı olurum.

Bilgisayardan anlıyorsan bilgisayarcıda çırak olarak çalışabilirsin aynı şekilde berberde de.

ben mesela zamanında bilgisayarcıda format atıyordum ustanın izniyle toplanacak olan bilgisayarları ben topluyordum ne günlerdi be

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı