14 yaşındayım ve sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cidden ne gerek var şu "sevgili" işine anlamıyorum. Ergenlik döneminde sevgili yapman sana hiçbir şey kazandırmaz. Ben 16 yaşındayım ve 2-3 arkadaşım dışında hiç arkadaşım yok, ama biz oldukça mutluyuz. Hatta sevgilisi olan insanlardan bile daha mutluyuz.

Ya cidden ne gerek var şu "sevgili" işine anlamıyorum. Ergenlik döneminde sevgili yapman sana hiçbir şey kazandırmaz. Ben 16 yaşındayım ve 2-3 arkadaşım dışında hiç arkadaşım yok, ama biz oldukça mutluyuz. Hatta sevgilisi olan insanlardan bile daha mutluyuz.
Hocam o konuyu aştık biz. Ekran kartlarına gelelim lütfen :D

Ben inanmıyorum arkadaşın 14 yaşında olduğuna yada gerçekten sorunun kız arkadaşı olmadığına. Açtığı konuda kurduğu cümleler bile dalga geçer gibi.

Merhaba yeri değil biliyorum ama bu aralar kafama takılan bir soru olacaktı benim hiç sevgilim olmadı aslında olduda ben olduğunu bilmiyormuşum yani kısaca o beni seviyormuş kardeşi söyledi 4 yıl önce falan sonra bir daha benle konuşmadı 😝😅 her neyse ya ben çok kafama takıyorum bu olayı benim 3 yıldır falan tek takılıyorum yani 2 3 arkadaşım var okuldan o kadar onlarda erkek.
Okul sırf erkek kız yok şu an 8 sınıftayım bana hiç Instagram'da kızlara falan yürümem yani kısaca öyle takılırım sosyal hayatım öyle çok yok okulda falan sadece erkek arkadaşlarım var, kankalar falan anladınız okulda 1 dahil kız yok 😨 kısaca bana yazlık vb yerlerde sevgili yapma bulma taktiği verirseniz sevinirim. Lütfen linç girişimi yapmayın bana.
Önerilerinizi bekliyorum not orta seviyenin üstünün biraz üstünün biraz altı yakışıklıyım ama beni çok severler çok sempatik bir insanım şimdi lütfen bana taktik verin🥰😟😟

Bilmiyorum sana bir şeyler kazandıran insanlardan birisi olabilir miyim diye ama deneyeceğim. O arkadaşlarına sahip çık dostlarınla eğlen dolaş kafa dağıt her şeylerini paylaş ama özel olanları değil. Istediğin bir takım şeylerin olduğunu biliyorum ama en önemlisi parayla bile sahip olamayacağın ailen dostların var bir kişiyle dost olmak ikisi kişinin bir birini kabul etmesidir, ve kısa olarak istediğin her şey bir zaman sonra o kadar çok başına gelecek ki artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu ifade edemeyeceksin. Isteklerin başına dert olup içinde yanabilirsin. Kafana takma ailenle dostlarına ol yeter sana.

Uzun zamandır Technopat foruma girmemiştim bu konu başlığını gördüm diye hesabımın şifresini deneyip tekrardan girdim. Ne diyeceğimi düşünmedim bile nedense ama galiba bunu yapmamın sebebi 17 yıl sonra ilk açılma teklifimin reddedilmesiydi. Gerçi reddedileceğini bile bile yapılan bir çıkma teklifiydi. (Tam anlamıyla, reddedildiğim için söylemiyorum bunu). Her neyse mesajı istediğim şekilde doldurucak olursam bayağı uzun sürecek fakat en iyisi sen umursama bunları cidden daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı