1400 TL'ye GTX 780 Alınır Mı ?

Bende GB ve BIT olarak bu hataya düşüp GTX 780 alıcaktım fakat elimde para olmadığı için alamadım. Şimdi GTX 970 alıyorum. GTX 970'in bellek ve çekirdek hızı, GTX 780'den daha üstün. Ayrıca özellik olarakta daha üstün. GB ve BIT olarak biraz düşük kalsada GTX 970, GTX 780'den daha performanslıdır.

Bit önemlidir ama ekran kartı alırken bakılması gereken tek şey değildir. Mesela Gtx 590, 768 bit bir ekran kartı ama performans olarak günümüzde çok süper bir kart değil hani. Alman gereken ekran kartı Evga ACX2.0 Gtx 970 veya Gigabyte G1 Gtx 970 olmalıdır.

Bit önemlidir ama ekran kartı alırken bakılması gereken tek şey değildir. Mesela Gtx 590, 768 bit bir ekran kartı ama performans olarak günümüzde çok süper bir kart değil hani. Alman gereken ekran kartı Evga ACX2.0 Gtx 970 veya Gigabyte G1 Gtx 970 olmalıdır.
Galax alıp (1.100 tl) kalan parayla ssd alsak? :ıslık:

Gtx 970 Gtx 780'den daha güncel oldugu için Gtx 970 önerimdir.
Herzaman dedigim gibi en iyi f/p güncel olan karttadır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı