1400 TL'ye VXE R1SE alınır mı?

Connectgameden sipariş vermiştim önceden. Üründe sorun oldu. İlgilenmediler. Bir daha uğraşmak istemiyordum onlar ile.

Ben 1700 TL'ye ikinci el temiz kullanılmış, kutu, fatura ve garanti olacak şekilde VGN Dragonfly F1 Pro Max satın aldım ikinci elden. Eğer sizin çok ikinci el takıntınız yoksa bence göz gezdirmelisiniz. Şansa bazen denk gelebiliyor.

VXE r1SE yi iptal etmiyorum o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R1SE'nin pek önermediğini söylüyor videoda onun yerine düz R1 öneriyor. Ayrıca r1SE alınmaz gerek pil gerek sensör bakımından pek önerilmediğini görmüştüm. İkinci el temiz kutu fatura olacak şekilde Dragonfly veya R1-R1 Pro bakılabilir.

Aslında 3395 SE ile 3395 arasında ki tek fark ekstra güç tüketmesiymiş. Yani R1 ile R1SE aynı diyebiliriz bence. İkinci el düşünmüyorum ve yaşadığım yerde maalesef satan da yok zaten. 1500 TL önerileriniz nelerdir?

Aslında 3395 SE ile 3395 arasında ki tek fark ekstra güç tüketmesiymiş. Yani R1 ile r1SE aynı diyebiliriz bence. İkinci el düşünmüyorum ve yaşadığım yerde maalesef satan da yok zaten. 1500 TL önerileriniz nelerdir?

Eksra güç tüketmesi değil biri 400 IPS bizi 650 IPS. Birinin hızlanması 40G, birinin hızlanması 50G. Ne kadar anlaşılır aradaki fark bilemiyorum fakat 50G dediğimiz olay farenin hızlanması zaten yani fizikteki ivmelenme gibi diyebiliriz. R1 SE malzeme ve batarya konusundan da önerilmiyor zaten.

Eksra güç tüketmesi değil biri 400 IPS bizi 650 IPS. Birinin hızlanması 40G, birinin hızlanması 50G. Ne kadar anlaşılır aradaki fark bilemiyorum fakat 50G dediğimiz olay farenin hızlanması zaten yani fizikteki ivmelenme gibi diyebiliriz. R1 SE malzeme ve batarya konusundan da önerilmiyor zaten.

Anladım, iptal edip başka ne almamı önerirsiniz? O değerler çok da önemli değil benim için çünkü ben o kadar detaylı şekilde fark edileceğini zannetmiyorum. Oyunlar da ani dönüşlerde takılma yapmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı