14000 TL RTX ekran kartlı notebook önerisi

Bu arada msi, asus laptoplar 100 derecede dolaşırken monsterlar 80-90 civarında ama sen bilirsin.

4 yıldır MSI dizüstü kullanıyorum bakın çok büyük yemin ederim ki termal macunu bitmiş hali 90 dereceyi geçmedi. Çünkü sistem otomatik olarak underclock yapmaya başlıyor bu sıcaklıkların üstüne gitmiyor, bak sen şu gavurun işine! Sonra termal macun yeniliyorum, FurMark'ta 64-65 derecelerde geziyor bilgisayar. Gerçekten gavurlar yapıyor ya! Ayrıca istediğiniz Monster bilgisayar ile kendi bilgisayarım arasında sıcaklık değerleri karşılaştırma konusunda tekliflerinize açığım.

14000₺ verip 8. nesil Intel işlemcili bilgisayar alınmaz.

Bütçe yeterse:

Yetmezse:

15.6" Tavsiyem:
Attığınız son MSI 11.299'a düşmüştü cuma günü. İndirimden o fiyatlara alınabiliyor. Eğer denk gelinirse kesinlikle alınmalı.

Kullandığım cihazı hangi teste soktuysam 90 dereceyi geçirtmeyi başaramadım. CS:GO'da yanan monster işlemcilerinin yanında 74 dereceyi geçmiyor ama yine de sen bilirsin.

Arkadaşın thermal throttling olayından haberi yok sanırım. Ben de yazdım ama cevap bekliyorum :)

4 yıldır MSI dizüstü kullanıyorum bakın çok büyük yemin ederim ki termal macunu bitmiş hali 90 dereceyi geçmedi. Çünkü sistem otomatik olarak underclock yapmaya başlıyor bu sıcaklıkların üstüne gitmiyor, bak sen şu gavurun işine! Sonra termal macun yeniliyorum, FurMark'ta 64-65 derecelerde geziyor bilgisayar. Gerçekten gavurlar yapıyor ya! Ayrıca istediğiniz Monster bilgisayar ile kendi bilgisayarım arasında sıcaklık değerleri karşılaştırma konusunda tekliflerinize açığım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emin misin ? 97-98 derecede soba gibi pc.

2080 super olduğunu da unutmamalısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emin misin ? 97-98 derecede soba gibi pc.

MSİ'ın yanında hala monster fanboyluğu yapan arkadaşı tebrik ediyorum ve buraya iki adet link bırakıyorum kendisi kıyaslasın. Birisi piyasanın demirbaşı olan anakart,ekran kartı,notebook gibi çoğu bileşenleri üreten firma. Diğeri sadece notebook toplamayı başaran bir firma.
4 Farklı kulvarda piyasaya öncülük etmesine rağmen 129 şikayet, sadece notebook üretmesine rağmen 1048 şikayet. ve bu firmaların ne kadar süredir piyasada olduğunu da biliyoruz.

BONUS: 100 Derece Sıcaklık Monster'a Göre Normalmiş!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı