1400TL'ye 144Hz monitör önerisi

Bütçe
1450TL

erenarda5

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi monitörümü değiştirmeye karar verdim. Kendi monitörümü satıp alacağım. Çıkabildiğim Max. Bütçe 1400TL civarı. 144Hz olması gerek, VA veya IPS panel olması önceliğim. Bugün araştırırken gözüme iki monitör çarptı, hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyat bandında alabileceğim daha iyisi var mıdır? Philips'te ghosting sorunu olduğunu da söylüyorlar, kullanan varsa iki monitör için de deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

AOC G2490VXA: AOC G2490VXA 23.8" 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp Port HDMI VAOyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri

Philips 242E1GAJ: Philips 242E1GAJ 23.8" 1ms 144Hz FreeSync 2 HDMI+DP port VA Oyuncu Monitörü: Amazon.com.tr

Philips veya aşağıya bıraktığım monitörü öneririm.

Bu monitöre çok baktım ancak muhtemelen bu fiyata çıkamam. Teşekkür ederim tavsiye için.
N11 in mobil uygulamaya özel 165 hz monitör vardı Acer marka bitmediyse bi bakmanı öneririm

Acer KG241QS/165Hz​

Bu gün inceledim ama sanırım TN panel ve çerçeveleri çok kalın hoş durmuyor fazla.
Güzele benziyor aklımda bulunsun teşekkürler.

Attığın link de ki ürün satış da değil. Bu modeli alabilisin.
Teşekkürler.

@erenarda5 Bütçeyi 100 TL aşabilirseniz alta bıraktığım monitör 2 haftada 1 İnce Hesap Gaming Gecesi'nde indirime giriyor. İndirim kovalayamam derseniz Philips monitörü öneririm.

@erenarda5 Bütçeyi 100 TL aşabilirseniz alta bıraktığım monitör 2 haftada 1 İnce Hesap Gaming Gecesi'nde indirime giriyor. İndirim kovalayamam derseniz Philips monitörü öneririm.

Teşekkürler fazla acelem yok zaten denk gelirse Gaming Gecesi'nde alabilirim.
Şu anda İtopya'da ViewSonic 144 Hz monitör 1399 TL idi site açılınca bakabilirsin kaliteli monitördür.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı