- Makaleler
- 5
DP sürümünü monitörün resmi sitesinde bulabilirsin. Teknik özellikler veya PDF biçimindeki kılavuzunda olabilir. Alışveriş sitelerindeki tepki süresi bilgisi bile yanlış olabiliyor.
DP sürümünü monitörün resmi sitesinde bulabilirsin. Teknik özellikler veya PDF biçimindeki kılavuzunda olabilir. Alışveriş sitelerindeki tepki süresi bilgisi bile yanlış olabiliyor.
Minimum DP 1.2 konusu hakkında bilgim yok ama ben 1660Ti ile G-Sync açabiliyorum, o konuda bir sorun yok."Yanlış bilmiyorsam" AMD FreeSync'i G-Sync şeklinde kullanmak için DP 1.2 gerekiyormuş gibi bir şey dinlemiştim, İngilizce bir kaynaktan okuduğum için çok emin olmamakla birlikte Türkçe olarak bunu net açıklayan bir yer de bulamadim. AMD Sync'i G-Sync olarak kullanabileceğimi biliyorum ama DP sürümünün bunda önemi var mı bilmiyorum, eğer varsa bu özelliği riske atmak istemememden kaynaklı DP sürümünü bilsem içim o konuda rahat olurdu.
Vakit ayırıp sorularima cevap verdigin için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar da sağ olsun önerileri için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.