144, 75 ve 60 HZ monitör önerisi

HM35

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi GTX 1060 ekran kartım için monitör arıyorum. Cebimde 600 lira var. 1000 liralık kredi çekip 1400 1500 liraya sizce monitör almalı mıyım ? Alacaksam her türlü 1500 ve 500 lira arası kaç HZ almalıyım? 1 MS veya 2 MS sahip monitörler önerir misiniz? 144 HZ fiyat performans açısından Asus öneriyorlar. Monitör seçiminden pek anlamam. Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırsanız. Sevinirim LED, IPS gibi önemli terimleri açıklayarak yazarsanız sevinirim. Freesync özellikli bir monitör alırsam problem çıkar mı ? Sadece o özelliği mi kullanamam ? FPS oyunları daha çok oynuyorum.
ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör Bu ürünü fiyatı uygun olduğu için almak istiyorum. BenQ ve Viewsonic gibi markaları da göz önünde bulundurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence GTX 1060 sistem için monitöre 1500 TL vermeye değmez.
75 HZ AOC G2260VWQ6 veya Viewsonic VX2257 alabilirsin.
60 HZ Samsung LS24D330HSX/UF de öneririm.

İleride ekran kartı değiştireceksin nasılsa ama nasıl bir zıplama yapacaksın varmı aklında birşeyler? Çünkü 500 daha eklesen 2k 165 hz monitör geliyor nerdeyse. Ama dersen ben bu ekran kartını kullanacam uzun süre hiç gerek yok öyle 144Hz'ye felan. Yüksek Hz'li monitörleri güçlü kartlara darboğaz yapmasın diye öneriyorum. Sizin kart 1080p kartı olduğu için, 500TL'lik bir monitör işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı