144 Hz 1 MS Monitör önerisi

İnceHesap Gaming gecesinde 1700₺’lik monitörler bile 500₺ indirim alıyor, bekle biraz sonra sorarsın almak için.
 

 
VA Panel düşünmeyin yerinizde olsam. Viewsonic XG2401 nerdeyse 1 ay önce Vatan da KDV indirimiyle 1.300 TL'ye düşmüştü. Ben de daha Cumartesi günü gidip 1.500 TL ile XG2401 aldım ve hayran kaldım ciddiyim modlarını çok beğendim. İncelemesi yaparım diye düşünüyorum.
 
İkiside güzel ama biraz daha bilgi verebilir misiniz? Ghosting falan kronik sorun gibi. Bir de IPS panel nasıl 1 ms olabiliyor. MPRT dedikleri bizim asıl sorguladığımız tepkime süresi mi? 1ms MPRT diyor çünkü. Renkler falan nasıl? Ayrıca curved monitörde Free-Sync çalışıyo gibi gözükse de çalışmıyor diyorlar bu durumdan bahseder misiniz?
 
Aoc 24g2u bende var. 5 gün sonra kırmızı ölü piksel oluşturdu 1 tane biraz şans işi ama değişime vereceğim tercih sizin ama monitör gerçekten çok güzel oyun modları çok kötü fps modunda felaket kim oynar o modla bilmiyorum fps oynarken race moda alsam görüntü daha iyi oluyor. Genel olarak iyi bir monitör ölü piksel olmazsa üzmez.herhangibir ghosting e rastlamadım monitörde renkleri gayet güzel canlıydı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı