144 Hz 1 ms pivot monitör önerisi

İyi günler arkadaşlar. Bu aralar monitör almayı düşünüyorum ancak monitörler arasında kararsız kaldım. Genelde CS:GO ve PUBG gibi oyunlar oynuyorum, sizin önerilerinizi bekliyorum. Bir de ASUS TUF VG24vq ve AOC 24G2U adlı monitörler iyi midir? Ghosting sıkıntısı olmazsa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

AOC 24G2U al ve arkana bile bakma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

24G2U iyidir hocam.

Şahsen ben kullanıyorum çok güzeldir kendisi ölü piksel falan çıkmadı. Gayet güzel renkler veriyor hoparlörü yetersizdir ama canlı ders için idare eder bir hoparlörü var müzik keyfi vermez. Stereo olduğu için oyunlarda az da olsa sesin nereden geldiğini anlayabilirsiniz. Sağa sola yukarıya aşağıya ileriye geriye hareket edebiliyor. Arkasında kablolama için yer bulunuyor. IPS olduğu için hem renkleri güzel hem de hangi açıdan bakarsanız bakın renkler ve görüntü hiç bozulmuyor. Curved bir monitör değil ama ben 24" bir monitörde Curved olması güzel olmuyor bence. En az 27" olmalı. Daha yazacak çok şey var. Kafana takılan bir soru varsa çekinmeden sorabilirsin.

Şahsen ben kullanıyorum çok güzeldir kendisi ölü piksel falan çıkmadı. Gayet güzel renkler veriyor hoparlörü yetersizdir ama canlı ders için idare eder bir hoparlörü var müzik keyfi vermez. Stereo olduğu için oyunlarda az da olsa sesin nereden geldiğini anlayabilirsiniz. Sağa sola yukarıya aşağıya ileriye geriye hareket edebiliyor. Arkasında kablolama için yer bulunuyor. IPS olduğu için hem renkleri güzel hem de hangi açıdan bakarsanız bakın renkler ve görüntü hiç bozulmuyor. Curved bir monitör değil ama ben 24" bir monitörde Curved olması güzel olmuyor bence. En az 27" olmalı. Daha yazacak çok şey var. Kafana takılan bir soru varsa çekinmeden sorabilirsin.

İyi günler ben başka sayfalarada baktım genelde ghosting sıkıntısının IPS panallerde çıktığını söylemişlerdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı