144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 111
  • Görüntüleme 8.901
Mesela şu sorun Color Banding değil mi sizce? Videoları da yükleyip paylaşacağım PC ye geçtim.

Dosya Ekleri

• Color Banding.jpg
    Color Banding.jpg
    696,2 KB · Görüntüleme: 69
O filmdeki bit ratenin düşüklüğünden kaynaklanıyor.
Boşuna yüklemene gerek yok videoyu. Çünkü ghostingi gösteremeyeceksin. Gerçi bu ne diye mi soracaksın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Mesela Dell modeli için çektiğim video. Sizce Fast modda oluşan çok bariz arkasında siyah gölge bırakan bir sorun değil mi gerçekten? Fazlasıyla rahatsız edici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna da bakabilirsiniz. Bariz bir FARK var ortada. Gerçekten bu sorunun ismi nedir? Ghosting değil ise? Ben bu yüzden iade ettim yani monitörü. Fazlasıyla sinir bozucu bir durum.

Sonuç itibari ile monitörün bu durumu sorun teşkil ettiği için iade ettim. Yani ortada bariz bir sorun olmakta ismi artık herneyse.

Yani bu durumda al dediğim QLED monitörü al. :D
Ama bakın siz öncelikle bana Renk panelinden yani 1 milyar renk sunmasından önerdiniz. Benim için bu TN panellerin 16.7 milyon sözde tabi renk sunması da yetiyor. Benim şikayetçi olduğum konu gerçek veya gerçeğe en yakın en düşük tepkime süresinde oynamak ve yırtılmaymış vs olmaması. O dediğiniz halen aklımda kafayı bozdum yemin ederim ya :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı